Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Motive pentru puritatea sexuală

Dacă generația viitoare de tineri ar fi mai informată cu privire la planul lui Dumnezeu în privința sexualității, ar fi mai grabnică să asculte. Este foarte important să știm atunci când ne logodim sau căsătorim că Dumnezeu spune să ne abținem de la sex până la căsătorie e ca să putem dezvolta comunicarea verbală între noi, partenerii. Există multe cupluri imature care, când vine vorba de comunicare, nu știu cum să își exprime intimitatea în fața partenerului. Perioada de curtare e antrenamentul pentru asta.

Perioada de curtare nu e o vreme în care trebuie să îmi exersez exprimarea intimității în mod sexual, ci atunci trebuie să îmi exprim intimitatea verbal, trebuie să învăț să îmi cer iertare, să spun ce mă rănește, care sunt nevoile mele. Tot mai multe cupluri par imature în domeniul comunicării. Dumnezeu este un Tată atât de bun încât vrea să fim maturi în comunicarea verbală a intimității și spune „Abține-te de la sex pentru că asta vei putea face în mod natural! Te-am abilitat ca să atingi orgasmul, am făcut asta, am pus asta în ADN-ul tău. Nu ți-am dat însă abilitatea naturală de a-ți verbaliza intimitatea și asta vreau să înveți să faci.”

Perioada de curtare este un propice pentru ca cei doi viitori parteneri să învețe să devină una, să fie cei mai buni prieteni, să se lege unul de celălalt. Ei au nevoie de abilitatea de a se mângâia unul pe altul, nu doar fizic, ci verbal.

Multe cupluri caută consiliere sub pretextul unei vieți sexuale lacunare. De multe ori, în astfel de cadrul, problema este mai profundă. Ea poate merge până la familia de origine, la legăturile sufletești, la intimitatea lor și cum și-au exprimat-o, cum a fost prima lor experiență sexuală, care au fost concepția și sentimentele lor cu privire la sexualitate.

Oamenii sunt ignoranți atunci când intră în căsnicie. Ei nu realizează efectul pe care familia de origine îl are asupra lor, nu realizează rușinea pe care o aduc în căsnicie din punct de vedere sexual și nu realizează că vindecarea e posibilă.
Astfel, în loc să ne cheltuim timpul și finanțele în petreceri de burlăcie și alte activități premaritale, un lucru înțelept pe care îl putem face este să investim în vindecarea noastră interioară, într-un plan de viață, în lucruri care ne vor pregăti pentru viitor.

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.