Billy Graham: Dumnezeu nu se supără când creștinii se recreează

Billy Graham: Dumnezeu nu se supără când creștinii se recreează

  Intimitate cu Dumnezeu

Mulți creștini se simt vinovați când își petrec timpul liber bucurându-se de activități recreative, în loc să Îi consacreze lui Dumnezeu tot timpul.

Dar renumitul evanghelist, Billy Graham, spunea că Dumnezeu nu se supără când copiii Lui se delectează cu hobby-uri și activități recreative.

„Dumnezeu nu se uită de sus la tine, cu gând să te apostrofeze, numai fiindcă te delectezi cu activități care nu au o legătură directă cu biserica (atâta timp cât sunt onorabile). Amintește-ți: Isus participa la o nuntă când a făcut prima minune”, scria în rubrica de sfaturi a unei publicații.

Graham își dorea ca oamenii să reflecteze la locul pe care Dumnezeu îl ocupă în viața lor. „Îl vezi ca pe cineva la care te gândești cam o oră/două la biserică – și apoi Îl ignori tot restul săptămânii? Este El numai unul dintre multele tale interese și preocupări? Sau reprezintă centrul vieții tale, influențând tot ce faci?” întreba predicatorul.

Billy Graham se ruga ca oamenii să răspundă sincer la aceste întrebări, și să facă ceva în privința răspunsurilor care îi deranjează.

„Cea mai mare bucurie din viață vine din a ști că Dumnezeu ne iubește și din a face voia Lui. Ne iubește atât de mult încât Isus Hristos, singurul Lui Fiu, și-a dat viața pentru mântuirea noastră”, scria evanghelistul. „Predă-ți viața în mâna Lui printr-o rugăciune simplă a credinței, și roagă-L să fie Domnul și Mântuitorul tău. Apoi fă-L pe Isus centrul vieții tale în fiecare zi”.

În continuare, Graham a împărtășit versetul biblic, Ioan 6:40. Iată ce scrie: Dumnezeu își dorește ca „...oricine vede pe Fiul şi crede în El să aibă viaţa veşnică”.

După ce oamenii realizează Adevărul, care e Isus Hristos, Graham urmează prin a îi îndemna să își dedice viețile Domnului și să ceară călăuzirea Lui.

„Pe măsură ce îți petreci ziua, îndreaptă-te către El pentru înțelepciune și ajutor. Când ziua e pe sfârșite, mulțumește-I că a fost cu tine. În plus, roagă-L să te ajute să Îl slujești și să înveți din Cuvântul Lui și la biserică”, adăuga Billy Graham.

Sursă: Christian Today

Mai multe articole despre viața spirituală aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

4365 accesări

Urmărește emisiunea Pasiune Pură

promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.