Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


| Vindecare

Ce ne învaţă copiii care se află în faţa morţii | Adrian Bocăneanu (Semnele Timpului)

Copiii nu ar trebui să moară înaintea părinților. Însă de multe ori se întâmplă.

| Emoții

Moartea unui părinte: cum îi afectează pe copii | Carmen Lăiu (Semnele Timpului)

E greu de spus dacă există o vârstă potrivită pentru a face faţă morţii unui părinte, dar pierderea unui părinte în perioada copilăriei și adolescenţei poate avea efecte devastatoare asupra bunăstării fizice și psihice, care se pot prelungi chiar și în anii maturităţii.

| Devoțional

Cele mai bune trei arme ale tale | Promisiuni pentru fiecare zi, 8 iunie 2022

Este un război în derulare, dar Dumnezeu luptă alături de tine și ți-a dat armele de care ai nevoie. Folosește-le și pune-l pe Satana pe fugă!
| Devoțional

Mulțumitor în mijlocul suferinței | Promisiuni pentru fiecare zi, 9 iunie 2022

În mijlocul suferinței, adu-I mulțumire lui Dumnezeu și încrede-te în El pentru a te conduce spre lucruri mai mari și mai bune.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.