Secțiunea

Viața spirituală

În această secțiune, veți găsi articole, clipuri video și studii care să vă ajute în viața dvs de credință, să-L cunoașteți mai bine pe Dumnezeu, Biblia și promisiunile Lui, să creșteți în maturitate și în umblarea creștină și să descoperiți soluții la provocări și probleme personale.

Ultimele articole


Ia decizii care nu-ți irosesc timpul | Joyce Meyer

Dumnezeu vrea să luăm neîncetat decizii bune în viețile noastre.

Supranaturalul lui Dumnezeu | Editorial de Tudor Pețan, Alfa Omega TV

De ce este nevoie să înțelegem și să ne familiarizăm cu supranaturalul lui Dumnezeu? Î

E supranatural! | Interviu cu Sid Roth, evreu devenit creștin

Pe Sid Roth probabil îl știți dacă urmăriți „E supranatural!”. În acest interviu prezentăm o parte din povestea vieții lui: cum a ajuns la Isus un evreu care și-a părăsit familia și s-a alăturat mișcării New Age pentru că voia „ceva mai mult”. După întâlnirea cu Mântuitorul, Sid a petrecut peste 40 de ani studiind lumea neobișnuită a supranaturalului. 

Dumnezeu binecuvântează cuplurile care își doresc copii | Mircea Molin

Sanda și Mircea Molin, din Reșița, au așteptat 17 ani ca Dumnezeu să îi binecuvinteze cu un copil. La fel ca Avraam, ei s-au încrezut în Dumnezeu și în promisiunile Lui și au înțeles faptul că timpul potrivit pentru El nu este și timpul potrivit pentru noi. Acum ei consiliază cupluri care trec prin aceeași situație sau persoane aflate în criză de sarcină.


Inima impartita (1)

Inapoi Inainte

A. Părţile interioare

Biblia ne oferă o perspectivă avansată asupra lucrării interioare din inima omului şi asupra strategiei duşmanului de distrugere a noastră în Psalmul 51: 6: „Dar Tu ceri ca adevărul să fie în adâncul inimii: fă dar să pătrundă înţelepciunea înăuntrul meu.”

Psalmistul face o referire indirectă la părţile interioare ascunse în Psalmul 86:11 când Îi cere Domnului: „Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău.” O inimă care nu se uneşte cu Dumnezeu este formată din părţi, din dispoziţii împărţite, din afecţiuni şi motive amestecate.


sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.