Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Soapy - un dispozitiv menit să învețe oamenii să se spele corect pe mâini | Știre Jerusalem Dateline

Israelul vine cu o nouă inovație pentru combaterea COVID-19 printr-o metodă avansată de spălare a mâinilor. Încă de la începutul crizei ni s-a spus despre importanța spălării mâinilor. Julie Stahl, corespondenta CBN în Orientul Mijlociu, ne prezintă o inovație israeliană care ne arată cât de bine ne descurcăm.

Se numește Soapy, un dispozitiv igienic inteligent menit să schimbe modul în care oamenii se spală pe mâini. Vă oferim cadrul pentru a vă spăla pe mâini, cât și tehnologia potrivită, dar și detalii cu privire la modul în care v-ați spălat pe mâini.

Directorul executiv Max Simonovsky a demarat proiectul Soapy în urmă cu doi ani. Aveau în obiectiv India și alte țări în curs de dezvoltare. Apoi, vestea s-a răspândit. Am început să primim solicitări din țări dezvoltate precum SUA, Canada și Anglia. Criza COVID-19 a crescut și mai mult interesul, solicitările venind din 136 de țări. Majoritatea indicațiilor legate de modul de prevenire a infecției au legătură cu igiena sanitară și distanțarea socială, igiena fiind cea mai importantă.

Acesta este dispozitivul Soapy. Când pun mâinile aici, îmi aplică o cantitate potrivită de săpun, apoi îmi dă 20 de secunde să-mi săpunesc mâinile, ca săpunul să ajungă între degete, pe unghii, peste tot, pentru a putea avea mâinile curate.

Dispozitivul monitorizează cât de bine am spălat și clătit mâinile. Am la dispoziție alte 20 de secunde pentru a le clăti bine. Haideți să vedem acum cât de bine m-am descurcat. A analizat metoda de săpunire și cea de clătire. La săpunire, numai 13 din cele 20 de secunde s-a făcut o săpunire corectă, iar la clătire, 17 din cele 20 de secunde. Rezultatul este de 77% corect. Potrivit experților, oamenii ar trebui să se spele pe mâini de până la 12 ori pe zi, dar cei mai mulți reușesc să facă asta doar pe jumătate. Doar 5-7% dintre oameni se spală corect pe mâini. De cele mai multe ori când ne spălăm pe mâini o facem în mod greșit.

Folosind recunoașterea facială, dispozitivul desemnează un număr aleator fiecărui utilizator. Simonovsky spune că dispozitivul nu preia nicio altă informație despre tine, doar cele despre cât de bine te speli pe mâini, după care Soapy te învață cum să o faci mai bine. Afli imediat unde și cum îți poți îmbunătăți tehnica, pentru a crește scorul și pentru a avea mâini curate de fiecare dată, oriunde, în fiecare zi.

Dispozitivul ține cont și de mediu, folosind în medie de 20 de ori mai puțină apă decât un robinet normal. Apa este preîncălzită la temperatura potrivită, fiind eficient și din punct de vedere energetic.

Anul trecut, înainte să izbucnească pandemia, revista Forbes scria: Faptul că Soapy a transformat spălatul mâinilor într-un joc, Soapy ar putea salva civilizația. Momentan, dispozitivul se folosește în spitale, școli și în locurile de preparare a hranei. Simonovsky mai spune că ei lucrează la lansarea unui produs și pentru publicul larg, fiindcă spălatul mâinilor nu este atât de simplu pe cum pare. Este o știință și acest lucru, astfel că ai nevoie de tehnologia potrivită care să te ajute.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.