Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

O trezire are loc în Iran | Știre Jerusalem Dateline

Războiul clandestin concentrează ambițiile regionale și nucleare ale Iranului împotriva încercărilor americane și israeliene de a face tot ce le stă în putință pentru a împiedica Iranul să obțină bomba nucleară și să domine Orientul Mijlociu.

Regimul luptă și cu răspândirea COVID-19. De ce unii numesc virusul o pandemie a speranței? George Thomas de la CBN ne explică.

Fie că este vorba de creșterea infectărilor cu coronavirus, proteste sau incendii misterioase la instalațiile nucleare și militare, clericii aflați la conducerea Iranului se confruntă cu provocări fără precedent în timp ce regimul încearcă să mențină conducerea națiunii cu o mână de fier. Guvernul Iranului a executat un om declarat vinovat de spionaj pentru CIA și agenția israeliană de informații.

Mahmoud Mousavi-Majd a primit sentința cu moartea fiindcă ar fi transmis informații către CIA despre locul unde se afla generalul Qassem Soleimani. Puternicul lider a fost eliminat mai devreme în acest an de către SUA, într-un atac cu dronă.

Acest regim va avea parte de o posibilă rebeliune în viitorul apropiat. Chiar oficialii regimului spun asta, astfel că execută oameni pentru a pune frică în mulțime. Execuția a avut loc după acele incendii și explozii misterioase din țară. Duminica trecută a izbucnit un incendiu la o instalație militară de lângă Teheran, la un șantier naval din Bushehr și la o centrală energetică principală, legată de instalația nucleară iraniană de la Natanz din Isfahan. Incidente similare au avut loc în Iran încă din iunie, unele arătând spre războiul uneori pe față alteori sub acoperire al Israelului împotriva Republicii Islamice.

Israelul încearcă să stopeze transferul de muniție de precizie avansată către tentaculele regimului, precum Hezbollah și de asemenea să încetinească programul nuclear iranian. Mai mult, CIA a primit undă verde din partea președintelui Trump pentru lansarea de atacuri cibernetice mai puternice, în scopul paralizării sau distrugerii unora din infrastructurile esențiale ale Iranului. Toate acestea vin pe fundalul protestelor antiguvernamentale și a unei remarcabile mișcări de trezire în are mii de musulmani vin la creștinism în mijlocul crizei COVID-19. De aceea noi numim aceasta o pandemie a speranței.

Mike Ansari conduce Mohabat TV, unul din cele mai cunoscute posturi TV creștine din Iran. Ei spuneau că în mediul online s-au înregistrat de zece ori mai multe convertiri decât în aceeași perioadă a anului trecut. Înregistrăm în jur de 3 000 de decizii personale din partea musulmanilor iranieni de a părăsi islamul pentru creștinism în timpul acestei treziri.

Ansari spune că e vorba de 3 000 de oameni care au decis să Îl urmeze pe Hristos, în fiecare lună de la începutul pandemiei în martie. Oamenii din Iran sunt nemulțumiți de felul cum merge economia și de faptul că guvernul îi jefuiește de resursele naturale ale țării și că exportă islamul șiit în țările vecine. Ei au ajuns să nu mai aibă încredere în guvernul lor.

Numărul mare de oameni care părăsesc islamul provoacă o reacție ostilă împotriva Bisericii. Zeci de creștini au fost arestați și încarcerați deoarece au răspuns la mesajul Evangheliei, începând din martie. În timpul acestor vremuri atât de critice pentru regim, există o tendință a regimului, la fel ca în trecut, de a oprima comunitățile religioase, precum cele de creștini convertiți, după cum vedem că se întâmplă astăzi.

Iranul este unul dintre cele mai periculoase locuri pentru creștini. Totuși, creștinismul crește în Iran mai repede decât în oricare altă țară din lume.

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 338, în august 2020. Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!

https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.