Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

IDF rămâne în alertă ridicată după atacul din partea Hezbollahului | AO NEWS

Forțele IDF desfășurate de-a lungul graniței de nord a Israelului cu Libanul au rămas în alertă maximă după ce au respins un atac al organizației teroriste Hezbollah și în urma amenințărilor din partea grupului, care predinde că astfel de atacuri vor mai urma.

Trebuie să precizăm că incidentul de la începutul săptămânii a fost de mică aploare și nu s-au raportat victime, dar IDF a declarat după incident că forțele sale „sunt gata și sunt dispuse să continue, dacă este necesar. Ne stau înainte zile dificile și tensionate. Continuăm să lucrăm pentru protejarea sectorului ”, au adăugat reprezentanții armatei citați de TPS.

De cealaltă parte a conflictului, Hezbollah susține că "starea de alertă care domină inamicul sionist este rezultatul spaimei produse de răspunsul Hezbollah la uciderea martirului Ali Kamel Mohsen.„

Mai târziu, prim-ministrul Benjamin Netanyahu a declarat că „Israelul va continua să ia măsuri împotriva eforturilor Iranului de a se angaja militar în regiune. Hezbollah trebuie să înțeleagă că se joacă cu focul. Orice atac împotriva noastră va fi întâmpinat cu mare putere. Hassan Nasrallah a făcut deja în trecut o greșeală majoră, subestimând hotărârea Israelului de a se apăra, iar Libanul a plătit atunci un preț greu pentru asta. Sugerez să nu repete această greșeală.”

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.