Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Knesset: Israel monitorizează antisemitismul online, dar nu ia măsuri | AO NEWS

Israel monitorizează mediul online și strânge probe pentru antisemitism, dar nu luptă suficient să-l înlăture, este concluzia unui raport al comisiei Aliyah sau Emigrare și Absorbție din Knesset, Parlamentul Israelian, prezentat zilele trecute. O masură prezentată președintelui comitetului, David Bitan este să întreprindă măsuri.

Antisemitismul este în creștere pe rețelele de socializare, iar în Israel, organismele bugetate de guvern, care sunt resposabile de acest domeniu, se ocupă doar de monitorizarea și înregistrarea fenomenului, dar nu acționează pentru a înlătura expresiile antisemite și anti-Israel.

Tzachi Gavrieli, directorul general adjunct al Ministerului Afacerilor Strategice citat de TPS, a făcut publică o listă cu 60 de organizații antisemite, care au răspândit știri false despre evrei si Israel. Ei folosesc aceeași retorică a antisemitismul clasic, comparând politica Israelului cu cea a naziștilor și negând dreptul Israelului de a exista.

Eitan Bachar, directorul luptei împotriva antisemitismului la Organizația Sionistă, a acuzat conducerea rețelelor de socializare de „duble standarde față de Israel. În ceea ce privește politica lor privind mesajele anti-musulmane, sexuale sau anti-LGBT, supravegherea este imediată, rapidă și fără echivoc, iar mesajele sunt eliminate imediat. Cu toate acestea, când vine vorba de mesajele antisemite, conducerile rețelelor de socializare se sustrag, ignoră și trag de timp.”

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.