SUA: Presiuni asupra susținătorilor lui Trump

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Președintele francez Emmanuel Macron a condamnat recent platformele de socializare că au interzis accesul președintelui Trump pe Facebook și Twitter după ce au folosit aceleași platforme pentru a-l ataca în timpul mandatului său prezidențial. Acum, americanii sunt vânați și pedepsiți pentru că îl susțin pe președintele Trump. Acest tratament ticălos aduce a McCarthyism, din SUA anilor 1950, cu paralele și mai tulburătoare. Dale Hurd ne prezintă acest reportaj alarmant.

Acesta este un fost avocat al PBS surprins spunând că copiii susținătorilor lui Trump ar trebui smulși de lângă părinți și puși în tabere de reeducare. Mai târziu el a fost concediat, dar vocile din mass-media continuă să îndemne la reprogramarea mentală a susținătorilor lui Trump. Sunt milioane de americani, aproape toți albi, aproape toți republicani, care trebuie să fie cumva reprogramați mental. Întrebarea este cum îi vom reprograma mental pe acești oameni care s-au înscris în cultul lui Trump?

Susținătorii lui Trump au fost numiți și bolnavi mental și sunt cenzurați, li se afișează public datele personale private, sunt excluși, sunt puși pe liste negre și demonetizați. Celor care au trăit în vremea regimurilor comuniste le vin în minte amintiri. Pentru cei care au trăit în dictaturi comuniste, ceea ce se întâmplă în America este tulburător de similar.

Pastorul chinez Bob Fu a fost un lider al studenților în timpul protestelor pro-democrație din 1989 din parcul Tiananmen. El a participat și la mitingul lui Trump de pe 6 ianuarie de la National Mall. El spune că îndemnurile la reeducare și reprogramare mentală a susținătorilor lui Trump vine direct din tacticile partidului comunist chinez. Nu mă îndoiesc deloc de proveniența acestor tactici. Toate vor să forțeze conformarea, iar dacă nu te supui, vei fi pedepsit.

Familia lui Elizabeth Rogliani a trebuit să fugă din Venezuela, când Hugo Chávez a preluat puterea. Avertismentul ei pentru americani despre asemănările dintre Antifa, protestele Black Lives Matter și ceea ce s-a întâmplat în Venezuela, a devenit viral. Eu deja am trecut prin așa ceva când am locuit în Venezuela. Ea mai spunea că etichetarea susținătorilor lui Trump ca posibili teroriști naționali a fost folosită de Hugo Chávez pentru a-i stigmatiza pe rivalii săi politici. Numirea opoziției sau a republicanilor ca teroriști sau fasciști este ceva ce am văzut din plin la președintele Hugo Chavez, care ne-a numit și pe noi fasciști și teroriști. Rogliani mai spune că unul din semnele prevestitoare pentru America este că toți conservatorii migrează către platforme de mesagerie mai sigure precum Telegram, fiindcă exact așa s-a întâmplat în Venezuela, când opoziția democrată a fost exclusă, iar liderii opoziției au fost arestați. Am trecut pe Telegram din timp, eu eram acolo de ani de zile. Mi se pare interesant cât de repede se întâmplă acum.

Bunicul lui Jason Poblete a trebuit să fugă din Cuba când Fidel Castro a preluat puterea. Poblete, un avocat care lucra în Congres, este președintele organizației Global Liberty Alliance și spune că ceea ce s-a întâmplat în Cuba se întâmplă în SUA. Este dureros să văd aceasta, e ceva ce nu credeam că voi vedea în SUA. În Cuba, mediatorii socialiști au pus bazele, iar când a venit Fidel Castro, deja aveau contextul pentru a prelua controlul asupra guvernului.

Evanghelista și autoarea germană Heidi Mund a crescut în fosta Germanie comunistă de est, care s-a numit Republica Democrată Germană. Ea are niște cuvinte dure pentru democrații americani. Democrații voștri îmi amintesc de RDG, partea comunistă a Germaniei, de est. Și ei se numeau democrați, dar erau socialiști, comuniști. Când Heidi, tânără fiind, a început să vorbească împotriva guvernului Germaniei de Est, a avut de plătit un preț. Cariera mea s-a sfârșit acolo. Nu mai puteam să-mi găsesc o slujbă. Dizidenții din Germania estică și din blocul sovietic au fost numiți bolnavi mintal și au fost trimiși în spitale, așa cum se întâmplă în China. Dizidenților li s-au luat copiii. În Germania de est, ei luau copiii de la părinți, îi puneau în orfelinate și părinții nu i-au mai primit înapoi. Toată această excludere, toate aceste lucruri, au loc în China. Folosesc aceleași tactici din aceleași cărți. Jason Poblete spunea că, dacă bunicul său care iubea profund America ar mai trăi azi, să vadă cum sunt demonizați susținătorii lui Trump, s-ar înfricoșa. Apoi mi-ar spune: Jason, ce vei face în această privință? Nu mai poți pleca nicăieri. Nu mai avem unde să plecăm. Dale Hurd, pentru Știrile CBN.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 366, difuzată la Alfa Omega TV în februarie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

262 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.