Dronă IDF se prăbușește în Liban | AO NEWS

Dronă IDF se prăbușește în Liban | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

O dronă a armatei israeliene s-a prăbușit luni în sudul Libanului, a declarat IDF. Armata israeliană susține că drona s-a prăbușit în timpul unei operațiuni la frontiera libaneză și că nu se teme o scurgere de informații, relatează TPS. Nu au fost precizate circumstanțele care au cauzat prăbușirea dronei sau tipul acesteia.

Organizația teroristă Hezbollah a susținut că a doborât aeronava și a preluat controlul asupra acesteia în zona satului Lida, localitate situată peste granită de Ramot Naftali din Israel.

Mai informăm că drone similare s-au mai prăbușit anterior în Fâșia Gaza și în Liban. În aceste incidente, s-au pierdut drone de tip Skylark, un mini sistem de vehicul aerian tactic fără pilot, proiectate și fabricate de Elbit Systems pentru a efectua operațiuni de informații, supraveghere, achiziție de ținte și recunoaștere.

Dronele de acest tip sunt utilizate în principal pentru recunoașterea vremii nefavorabile, dar și pentru colectarea datelor și marcarea țintelor militare pentru misiuni pe distanțe de cel mult 50 km.

Sursă: TPS

196 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.