Israelul finalizează versiunea avansată a Iron Dome | AO NEWS

Israelul finalizează versiunea avansată a Iron Dome | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Ministerul Apărării din Israel și compania Rafael au finalizat cu succes o serie de experimente complexe de interceptare, efectuate de sistemul de apărare Iron Dome, o „etapă importantă” în dezvoltarea sistemului, informează TPS.

Ministerul Apărării a declarat că experimentele au fost efectuate la o bază din centrul țării și la ele au participat trupele Armatei Israeliene de la Comandamentul de Apărare Aeriană, divizia de experimente a Forțelor Aeriene și Marina.

Experimentele au inclus o serie de scenarii care au simulat posibile amenințări cu care sistemul se poate confrunta în timpul unui conflict atât pe uscat, cât și pe mare.

Imaginile unuia dintre experimente arată că sistemul Iron Dome interceptează cu succes o dronă, ceea ce reprezintă o nouă capacitate pentru sistemul de apărare. Drona interceptată este similară cu dronele sinucigașe dezvoltate de Iran, care au fost folosite pentru a ataca câmpurile petroliere ale Arabiei Saudite în septembrie 2019.

Sursă: TPS

163 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.