Rusia, frustrată de atacurile Israelului împotriva Iranului, în Siria | AO NEWS

Rusia, frustrată de atacurile Israelului împotriva Iranului, în Siria | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Rusia este frustrată de presupusele lovituri aeriene ale Israelului împotriva țintelor legate de Iran, care se află pe teritoriu sirian, asta în ciuda unui mecanism de coordonare între armatele rusești și israeliene pentru a preveni situațiile neplăcute între acestea, în Siria.

Ministrul de externe Sergei Lavrov, și-a exprimat îndoiala cu privire la perspectivele unui război israeliano-iranian ce ar putea avea loc pe teritoriul sirian.

În schimb, ministrul Lavrov a facut un apel către Ierusalim pentru a spori implicarea Rusiei în soluționarea amenințărilor la adresa securității naționale a Israelului emise de vecinul său din nord. Ministrul rus de externe a transmis un mesaj direct conducerii israeliene, angajându-se să acționeze împotriva oricărei persoane care amenință statul evreu de pe teritoriul sirian, dacă Ierusalimul își va împărtăși informațiile cu Moscova.

Este interesant de menționat faptul că afirmațiile ministrului rus de externe au venit pe fondul rapoartelor referitoare la o întâlnire intermediată de Rusia, care a avut loc între oficialii israelieni și sirieni, la baza forțelor aeriene rusești Hmeimim în vestul Siriei. Această întânire nu a fost confirmată de Israel, iar regimul sirian din Damasc a respins vehement că ar fi avut loc vreodată o astfel de întâlnire.

Sursă: TV7

196 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.