Rugăciune       TV LIVE                 

Realizările președintelui Trump și moștenirea sa | AO NEWS

Realizările președintelui Trump și moștenirea sa | AO NEWS

  Mapamond Creștin

Deși realizările fostului președinte Donald Trump sunt fie ignorate, fie criticate de către oponenții săi, totuși moștenirea lăsată de el este impresionantă.

Trump a câștigat și a menținut un sprijin puternic printre evanghelici, unii numindu-l cel mai bun prieten pe care creștinii l-au avut la Casa Albă. El a făcut demersuri puternice pentru a proteja libertatea religioasă. A întărit sistemul judiciar federal cu conservatori, numind inclusiv trei judecători la Curtea Supremă.

De-a lungul președinției sale a urmărit o agendă pro-viață, oprind finanțarea uriașei rețele de clinici de avort Planned Parenthood și îndemnând Congresul să pună capăt avorturilor.

Probabil cea mai însemnată realizare a sa a fost mutarea Ambasadei Americii la Ierusalim, recunoscând oficial Ierusalimul ca și capitală a Israelului. A încheiat acorduri de pace în Orientul Mijlociu pentru prima dată în generații și a condus negocierile pentru Acordurile Abraham. A denunțat acordul nuclear cu Iranul, impunând sancțiuni dure asupra regimului islamist, oprind în felul acesta finanțarea multor grupări teroriste.

Din punct de vedere economic realizările sale au fost exceptionale reușind recorduri în multe domenii de activitate. El a aplicat sancțiuni companiilor din China, a impulsionat investițiile în NATO, a promovat politici antiglobaliste, etc.

Rămâne acum de văzut cum își va aminti istoria de președintele Trump.

Sursă: CBN

Etichete: sua
359 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.