Raid al poliției din China într-o biserică | AO NEWS

Raid al poliției din China într-o biserică | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Autoritățile locale din orașul Taiyuan din China au oprit programul religios în biserica condusă de pastorul An Yankui în timpul unui studiu biblic, conform unui raport al ChinaAid prezentat de Evangelical Focus.

Potrivit soției pastorului, Yao Conya, aproape 40 de polițiști au oprit programul din biserică și au confiscat hainele și cărțile corului, înainte de a-l reține pe predicator și pe cinci femei membre ale bisericii.

Organizația China Aid a informat că cele cinci femei deținute au fost eliberate între timp, dar Yankui, care mai fusese reținut în noiembrie anul trecut, a rămas în detenție. Biserica Xuncheng a primit aviz de desființare de la poliție.

Există mai mult de 60 de milioane de creștini în China, dintre care cel puțin jumătate se închină în biserici subterane neînregistrate sau „ilegale”. Mulți pastori se ascund pentru că guvernul a dotat cărțile de identitate cu trackere care permit autorităților să știe unde se află oricine în orice moment.

În plus, guvernul chinez a intensificat presiunea asupra creștinilor de a face o nouă traducere a Bibliei care schimbă pasajele Scripturii și înțelesul lor, pentru a sprijini socialismul.

Sursă: Evangelical Focus

2042 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.