Rugăciune       TV LIVE                 

Persecuția creștinilor a crescut în lume pe fondul Covid | AO NEWS

Persecuția creștinilor a crescut în lume pe fondul Covid | AO NEWS

  Mapamond Creștin

Persecuția creștinilor a cunoscut un trend crescător anul trecut marcat de pandemia Covid-19, cu peste 340 de milioane de creștini care au suferit persecuție și discriminare datorită credinței lor.

Open Doors a publicat lista cu cele mai radicale 50 de țări din punct de vedere al persecuției. Raportul lor a constatat că în loc să fie mai scăzut numărul de cazuri de persecuție din cauza Covid, acesta a determinat o agravare a situației pe teren într-o varietate de forme.

Creștinilor din numeroase țări africane și asiatice li s-a refuzat ajutorul social pentru coronavirus. Militanții islamici au profitat de restricțiile Covid-19, sporind violența împotriva creștinilor din Africa subsahariană cu 30%. Covid-19 a legitimat represiunea printr-o supraveghere mai riguroasă de către guverne autoritare precum Partidul Comunist Chinez. Femeile au fost deosebit de vulnerabile în cazurile de izolare la domiciliu impuse de Covid, cu violență psihologică, precum și răpiri și conversii religioase forțate.

Așadar persecuția creștinilor din întreaga lume a crescut, atât numeric, cât și în intensitate, în ciuda pandemiei Covid-19. În aceste vremuri tot mai tulburi, asociația Open Dors ne invită pe toți la rugăciune pentru creștinii persecutați.

Sursă: GNA

1162 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.