Primar arab către Netanyahu: „Vă sprijinim!” | AO NEWS

Primar arab către Netanyahu: „Vă sprijinim!” | AO NEWS

Scris în . Publicat în Mapamond Creștin.

Mahmoud Ali Salam, primarul din Nazaret, a anunțat miercuri că îl sprijină pe premierul Benjamin Netanyahu și că „nu există nimeni ca el”. El a făcut declarația în timpul vizitei lui Netanyahu la clinica Clalit Health Services din Nazaret, citează TPS.

Ceea ce a făcut premierul pentru noi, nu a mai făcut nimeni până acum. Nu am avut niciodată pe cineva atât de aproape de noi”, a declarat Mahmoud. „Vă promit că vă vom sprijini în continuare. Nu există un lider ca dvs în toată țara, care să ajute atât arabii, cât și evreii”, a adăugat el.

Netanyahu a cerut arabilor israelieni să „participe pe deplin la povestea de succes, numită Statul Israel. Am investit în sectorul arab mai mult decât toate guvernele Israelului la un loc, în întreaga istorie a țării”, a declarat el.

Dacă evreii și arabii pot dansa împreună pe străzile din Dubai, pot dansa împreună și în statul Israel. Astăzi începe o nouă eră a prosperității, integrării și securității”, a mai spus el.

Ultimele sondaje arată că partidul arab Lista comună va pierde aproximativ o treime din puterea sa în Knesset și va scădea de la 15 la 10 locuri.

Sursă: TPS

163 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.