Rugăciune       TV LIVE                 

Pastorul Franklin Graham îndeamnă lumea la rugăciune pentru America

  Mapamond Creștin

Pastorul Franklin Graham, de asemenea, îndeamnă oamenii să se roage pentru națiunea noastră. El a scris într-o postare, citez: ”Țara noastră are probleme. Avem nevoie de vindecare de la Dumnezeu și avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru pace și pentru protecția națiunii noastre. Haideți să ne unim pe genunchi.”

Această declarație a venit după ce Graham se pregătea să relanseze o carte scrisă de tatăl său. În 1981, Billy Graham a scris o carte despre cum se poate gestiona suferința. Franklin i-a spus recent lui Paul Strand de la CBN de ce consideră că acest mesaj trebuie ascultat din nou.

Paul Strand: Cartea lui Billly Graham intitulată ”Who’s in Charge of a World that Suffers”, se ocupă de subiecte serioase legate de probleme și de suferință. Fiul său, Franklin Graham a scris o introducere nouă pentru noua ediție. El menționează: ”Suferința nu este o surpriză pentru Domnul. Isus ne-a avertizat că ne vom confrunta cu incertitudine, persecuție și diverse probleme. El Însuși a suferit pentru noi.”

Franklin Graham: Cu siguranță Dumnezeu este în control, însă mai știm că lumea în care trăim este o lume decăzută și că Dumnezeul acestei epoci este Satana. Știm că el controlează multe dintre evenimentele din lume, lucrurile rele.

Paul Strand: În prezent, este mult întuneric în lume. Potrivit lui Graham, începem să intrăm într-o perioadă din Apocalipsa, în perioada vremurilor de pe urmă.

Franklin Graham: Sunt vremuri palpitante. Nu trebuie să ne temem de aceste vremuri, ci trebuie să știm că Dumnezeu este în continuare în control și că El este Cel care scrie ultima pagină a istoriei. Nu va fi Partidul Republican, nici Partidul Democrat sau Națiunile Unite. Domnul Isus Hristos Se va întoarce și va instaura Împărăția Sa. Noi, cei care ne-am pus încrederea în El, știm că sufletul nostru va fi în siguranță în mâinile Sale.

Paul Strand: Și acolo vom rămâne în etern. Totuși, creștinii nu sunt imuni la suferință aici, pe pământ.

Franklin Graham: Nu suntem imuni, nu trăim într-o bulă. Vom trece prin suferință. Cartea se ocupă de acest subiect. Titlul original a fost ”Until Armageddon” însă cu toții ne confruntăm cu situații asemănătoare Armaghedonului, cu aceste furtuni. Însuși Isus S-a confruntat cu furtuna. El Se afla cu ucenicii Săi pe Marea Galileii și deodată, a venit o furtună, fără nicio avertizare. Barca era cât pe ce să se scufunde.

Paul Strand: Astfel, ucenicii L-au trezit pe Isus, care a poruncit furtunii să se oprească.

Franklin Graham: Bineînțeles că vântul și valurile ascultă de vocea Sa, deoarece El le-a creat. Când ne încredem în El, dacă suntem în barca Sa, atunci nu trebuie să ne îngrijorăm, deoarece barca Sa nu se scufundă. Trebuie doar să ne asigurăm că suntem în barca Sa.

Paul Strand: Puteți afla cum puteți fi siguri de acest lucru de pe paginile cărții lui Billy Graham. În introducere, Franklin scrie: ”Nu trebuie să ne îngrijorăm, nu trebuie să ne luptăm, nu trebuie să ne întrebăm cine este în controlul unei lumi care suferă. Uitați-vă la Isus Hristos și trăiți-vă viața.”

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 861, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

119 accesări

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.