Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Stare de alertă în SUA

Washington D.C. și capitalele statelor americane au fost în stare de alertă. Mii de trupe ale Gărzii Naționale au fost desfășurate în capitala Statelor Unite, la Curtea Supremă și pe Bulevardul Pennsylvania care duce la Casa Albă. La Capitoliu, soldații se odihneau, între ture, întinși pe jos. Este o imagine incredibilă, nemaivăzută de la Războiul Civil.

Citeste mai departe

Casa lui Tolkien

În Anglia, casa lui J.R.R. Tolkien, în care a scris două capodopere ale literaturii engleze, este de vânzare. Casa din Oxford este locul unde Tolkien a scris ”Stăpânul inelelor” și ”Hobbitul”. Câțiva fani speră să o conserve sub forma unui centru literar, însă așa cum ne va spune Jenna Browder de la CBN, ei au nevoie de ajutor și asta repede.

Citeste mai departe

O descoperire arheologică unică chiar în Grădina Ghetsimani

Este pentru prima dată când arheologii din Ierusalim au descoperit dovezi din perioada celui de-al Doilea Templu, lângă biserica din Grădina Ghetsimani, ceea ce arată legătura locului cu vremea Domnului Isus. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, ne spune despre modul în care un proiect al unei clădiri a dus la această descoperire antică.

Citeste mai departe

Persecutarea creștinilor în lume

Mai bine de 340 de milioane de creștini sunt persecutați pentru credința lor. În această lună, grupul de monitorizare Open Doors a publicat raportul său anual cu privire la țările unde suferința este cea mai intensă. Urmăriți reportajul!

Citeste mai departe

Anunț împotriva violenței domestice și opunerea oficialilor palestinieni | AO NEWS

Un anunț televizat produs de Organizația Națiunilor Unite, care îi informează pe rezidenții Autorității Palestiniene că violența domestică este „inacceptabilă” se difuzează în prezent la televiziunea palestiniană. Totuși mesajul este contrazis în mod regulat de oficialii palestinieni, care afirmă că, potrivit legii islamice, este permisă abuzarea femeilor, a raportat Palestinian Media Watch.

Citeste mai departe

Biden, mesajele liniștitoare trimise către Autoritatea Palestiniană | AO NEWS

Administrația Biden transmite mesaje liniștitoare Autorității Palestiniene chiar și înaintea ceremoniei depunerii jurământului la Casa Albă. Oficialii Autorității Palestiniene își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că începutul mandatului lui Joe Biden nu va duce la schimbări semnificative în Orientul Mijlociu în general și problema palestiniană în special.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.