Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Nelu Filip, noul președinte al Cultului Creștin Penticostal | Interviu Alfa Omega TV

Cultul Creștin Penticostal din România are un nou președinte. În urma celui de-al 12-lea congres de la Cluj Napoca, a fost aleasă noua conducere pentru perioada 2022-2026, iar pastorul Nelu Filip de la Biserica Poarta Cerului din Timișoara este noul președinte al Cultului Creștin Penticostal din România.
Conferința „Tânăr. AZI – Neînfricat” | Reportaj Alfa Omega TV

Conferința „Tânăr. AZI – Neînfricat” | Reportaj Alfa Omega TV

Într-o lume plină de frică și îngrijorare, suntem chemați de Dumnezeu să nu ne temem. Asta nu înseamnă a subestima pericolul, ci mai degrabă a fi încredințat că împreună cu Dumnezeu poți să fii mai...

Conferința anuală a Asociației Consilierilor Creștini din România

Cluj Napoca a găzduit recent conferința anuală a Asociației Consilierilor Creștini din România. Într-un context marcat de efectele pandemiei și ale războiului, organizatorii au ales o temă pe cât de actuală, pe atât de controversată în mediul evanghelic: TRAUMA. Pentru o înțelegere aprofundată, subiectul a fost abordat holistic - din perspectivă psihologică, neurologică, socială și teologică.
Gabi Floruț: „Atunci când Îl lauzi pe Domnul, duhul de frică pleacă”

Gabi Floruț: „Atunci când Îl lauzi pe Domnul, duhul de frică pleacă”

În strânsă legătură cu tema evenimentului organizat de Biserica „Elim” din Timișoara, este adevărul arătat în Scriptură, că Domnul Isus Hristos a distrus orice formă de frică. Din Cuvântul lui Dumnezeu aflăm și despre armele cu care credincioșii pot lupta împotriva duhului de frică, una dintre ele fiind puterea laudei. Acest subiect a fost abordat de profesorul Gabi Floruț.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.