Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Voluntarii Organizației „Somebody Cares” după înmormântarea caporalului Galloway în Texas

Pe măsură ce ofițerii de poliție din America se confruntă cu un stres din ce în ce mai mare din cauza climatului cultural actual, Organizația Somebody Cares continuă să asiste și să sprijine oamenii legii și pe afiliații lor. Recent, Somebody Cares din Houston, America și organizațiile lor partenere au gătit și au servit 500 de ofițeri în timpul unei recepții care a urmat înmormântării agentului adjunct Charles Galloway de la secția 5 a poliției din comitatul Harris, care a fost împușcat și ucis în timpul serviciului, la datorie.

„Sufletele oamenilor sunt cele mai importante” | Reportaj Alfa Omega TV

Am auzit spunându-se că cea mai bună investiție pe care poți să o faci este investiția în oameni. Frații Decean au observat că există o nevoie majoră în viețile bărbaților de a-și înțelege identitatea pe care Dumnezeu le-a dat-o și au hotărât acum câțiva ani să organizeze evenimente pentru bărbați de diferite vârste și să investească în ei.
Weekend „Fără Regrete” 2022 – 12 Runde | Reportaj Alfa Omega TV

Weekend „Fără Regrete” 2022 – 12 Runde | Reportaj Alfa Omega TV

Casa Tâmplarului din Ocna-Mureș organizează de câțiva ani o întâlnire a bărbaților din dorința de a-i încuraja pe aceștia să-și trăiască viața după modelul Scripturii. Evenimentul de trei zile are ...

Festivalul Heartbeats avea loc la Cluj între 15 și 16 iulie

Alfa Omega TV este partener media la Heartbeats Festival care va avea loc la Cluj Arena, în 15 și 16 iulie. HeartBeats nu mai este acum doar un concert, ci un festival care va dura 2 zile. Vor fi prezente 7 trupe internaționale (inclusiv o trupă din Ucraina) și 2 trupe din România. Pe lângă concerte, în fiecare seară va exista un mesaj adus de păstorul și speakerul de renume internațional John Maxwell, respectiv de evanghelistul Nick Hall. Acestora se adaugă o serie de spații de socializare / lounge și discuții, spații de vânzare carte, spații de promovare a artiștilor / producătorulor locali șamd. Festivalul creează o atmosferă de bună-dispoziție, un spațiu sigur pentru tineri și familii. Pentru mai multe detalii puteți intra pe siteul www.heartbeats.events.

Alfa Omega TV transmite conferința națională a femeilor

Alfa Omega TV transmite conferința națională a femeilor

Conferința națională anuală din Mamaia va avea loc în perioada 27 iunie - 1 iulie 2022 și readuce împreună toate femeile care pot să își pună deoparte aceasta perioadă de timp. Pentru cele care, însă, vreți să urmăriți conferința și nu vă puteți deplasa la mare, Alfa Omega TV vă pune la dispozițiile canalele noastre de social media unde se vor difuza toate sesiunile acestei conferințe. Dacă vrei să ai parte de un timp de pace și în care Dumnezeu să-ți vorbească, participă și tu la sesiunile conferinței, pe Alfa Omega TV.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian di...

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 21 iunie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul is...

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 15 iunie 2022

Iată care sunt știrile zile!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 mai 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Israel și SUA simulează un atac asupra programului nuclear al Iranului | Jerusalem Dateline 428

Israel și SUA au efectuat un exercițiu comun prin care au simulat un atac asupra programului nuclear al Iranului. Ar putea oare reuși un astfel de atac ?Apoi, antisemitismul este în creștere. Avem un raport sumbru dintr-o țară anume. În fine, CBN colaborează cu organizații israeliene pentru a ajuta fetele cu handicap și evreii ucraineni care fug de războiul cu Rusia.

Istoria miraculoasă a Israelului ilustrată în poze

Chris Mitchell, șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu: Cu mult înaintea camerelor digitale, a telefoanelor mobile și a computerelor, o organizație evreiască nu doar a contribuit la dezvoltarea Israelului, ci a și documentat istoria țării în fotografii. Ca parte a aniversării de 74 de ani a independenței Israelului, corespondenta CBN în Orientul Mijlociu, Julie Stahl, privește retrospectiv la un efort special de a documenta succint povestea statului evreiesc.

Războiul din Ucraina afectează rezervele globale de alimente

Chris Mitchell, șeful biroului CBN din Orientul Mijlociu: Peste 300 de milioane de oameni din țările cele mai sărace ar putea suferi în curând de foamete, din cauză că războiul din Ucraina afectează rezervele globale de alimente. Chuck Holton ne aduce un raport din Egipt despre ce s-ar putea întâmpla cu oamenii care depind de grâul din Ucraina pentru a supraviețui.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.