Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

O descoperire arheologică unică chiar în Grădina Ghetsimani

Este pentru prima dată când arheologii din Ierusalim au descoperit dovezi din perioada celui de-al Doilea Templu, lângă biserica din Grădina Ghetsimani, ceea ce arată legătura locului cu vremea Domnului Isus. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, ne spune despre modul în care un proiect al unei clădiri a dus la această descoperire antică.

Citeste mai departe

Persecutarea creștinilor în lume

Mai bine de 340 de milioane de creștini sunt persecutați pentru credința lor. În această lună, grupul de monitorizare Open Doors a publicat raportul său anual cu privire la țările unde suferința este cea mai intensă. Urmăriți reportajul!

Citeste mai departe

Anunț împotriva violenței domestice și opunerea oficialilor palestinieni | AO NEWS

Un anunț televizat produs de Organizația Națiunilor Unite, care îi informează pe rezidenții Autorității Palestiniene că violența domestică este „inacceptabilă” se difuzează în prezent la televiziunea palestiniană. Totuși mesajul este contrazis în mod regulat de oficialii palestinieni, care afirmă că, potrivit legii islamice, este permisă abuzarea femeilor, a raportat Palestinian Media Watch.

Citeste mai departe

O descoperire arheologică unică chiar în Grădina Ghetsimani

E pentru prima dată când arheologii de aici din Ierusalim au descoperit dovezi din perioada celui de-al Doilea Templu, lângă biserica din Grădina Ghetsimani, ceea ce arată legătura locului cu vremea Domnului Isus. Julie Stahl, corespondenta CBN din Orientul Mijlociu, ne spune cum un proiect de clădire a dus la această descoperire antică.

Citeste mai departe

Armenia a celebrat Crăciunul, în ciuda pierderilor suferite recent în război

În octombie, luptele au izbucnit între două țări din fosta Uniune Sovietică, între Armenia și Azerbaidjan. Acest război scurt s-a soldat cu 5.000 de morți și 100.000 de oameni translocați. Un armistițiu a pus capăt luptelor în luna noiembrie, însă Armenia continuă să fie chinuită de aceste conflicte. Chuck Holton a mers în Armenia pentru a ne spune motivul.

Citeste mai departe

Cum puteți accesa Știrile CBN de oriunde

În timpul acestor vremuri nesigure, vrem să ne asigurăm că puteți accesa întreg conținutul Știrile CBN și nu numai, direct pe telefonul sau dispozitivul dvs. Am vizitat recent Grădina Mormântului și cineva mi-a mărturisit despre impactul conținutului Știrile CBN și alte aplicații CBN. Haideți să vedem ce ne spune Cezar Fleitas.

Citeste mai departe

Stare de alertă în SUA

Washington D.C. și capitalele statelor americane au fost în stare de alertă. Mii de trupe ale Gărzii Naționale au fost desfășurate în capitala Statelor Unite, la Curtea Supremă și pe Bulevardul Pennsylvania care duce la Casa Albă. La Capitoliu, soldații se odihneau, între ture, întinși pe jos. Este o imagine incredibilă, nemaivăzută de la Războiul Civil.

Citeste mai departe

Biden, mesajele liniștitoare trimise către Autoritatea Palestiniană | AO NEWS

Administrația Biden transmite mesaje liniștitoare Autorității Palestiniene chiar și înaintea ceremoniei depunerii jurământului la Casa Albă. Oficialii Autorității Palestiniene își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că începutul mandatului lui Joe Biden nu va duce la schimbări semnificative în Orientul Mijlociu în general și problema palestiniană în special.

Citeste mai departe

Trailer Jerusalem Dateline | 16 ianuarie 2021

Israelul înăsprește carantina la nivel național, în timp ce numărul infectaților cu COVID crește din nou vertiginos. Apoi, Capitoliul Statelor Unite a fost sub asediu. Vom analiza implicațiile spirituale. După aceea, vom vedea Israelul în timpurile fără covid. În urmă, prezentăm o descoperire unică din vremea Domnului Isus din Grădina Getsimani. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline

Un Crăciun nefericit în Armenia, după un război brutal

În octombrie, a izbucnit un război între două foste membre ale blocului sovietic, Armenia și Azerbaidjan, care a provocat peste 5 000 de morți și 100 000 au fost strămutați. După cum relatează Chuck Holton, un armistițiu a făcut ca luptele să înceteze în noiembrie, dar Armenia a fost devastată de conflictul care a continuat de atunci.

Citeste mai departe

Pastorul Franklin Graham îndeamnă lumea la rugăciune pentru America

Pastorul Franklin Graham, de asemenea, îndeamnă oamenii să se roage pentru națiunea noastră. El a scris într-o postare, citez: ”Țara noastră are probleme. Avem nevoie de vindecare de la Dumnezeu și avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru pace și pentru protecția națiunii noastre. Haideți să ne unim pe genunchi.”

Citeste mai departe

Libertatea religioasă în lume

Persecuția minorităților religioase este una dintre problemele cele mai grave ale noului an. Potrivit lui Gayle Manchin, președintele Comisiei Statelor Unite pentru Libertate Religioasă Internațională, China dă cele mai multe motive de ingrijorare.

Citeste mai departe

Luptând pentru viață | Reporaj Alfa Omega TV

Creștinii sunt chemați să fie sare și lumină și să demaște lucrările nefolositoare ale întunericului. Luptând pentru viață credincioșii pot pune în practică ceea ce spune Biblia. O familie din Baia Mare a decis cu mulți ani în urmă să răspundă chemării lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Casa lui Tolkien

În Anglia, casa lui J.R.R. Tolkien, în care a scris două capodopere ale literaturii engleze, este de vânzare. Casa din Oxford este locul unde Tolkien a scris ”Stăpânul inelelor” și ”Hobbitul”. Câțiva fani speră să o conserve sub forma unui centru literar, însă așa cum ne va spune Jenna Browder de la CBN, ei au nevoie de ajutor și asta repede.

Citeste mai departe

SUA recunoaște orașul lui David ca patrimoniu iudeo-creștin | AO NEWS

Ambasada SUA la Ierusalim, împreună cu Comisia SUA pentru Conservarea Patrimoniului American în Străinătate, au recunoscut Orașul lui David din orașul vechi al Ierusalimului ca „o dovadă a moștenirii iudeo-creștine a Americii și a principiilor sale fondatoare”. „Descoperirile arheologice din Orașul lui David readuc la viață Ierusalimul biblic și reafirmă mesajele profetice de libertate, dreptate și pace care au inspirat fondatorii Americii”, a declarat ambasada.

Citeste mai departe

Încă o dată, Trump și republicanii fac un apel explicit la pace | AO NEWS

Președintele Trump și Comitetul Național Republican fac apel din nou, extrem de clar, la încetarea violenței, apelând la toți americanii să rămână pașnici. Garda Națională și alte forțe de ordine se pregătesc pentru mai multe potențiale proteste în zilele următoare și mulți se tem că aceste proteste ar putea deveni violente.

Citeste mai departe

Emisiune Jerusalem Dateline 361 | 16 ianuarie 2021

Israelul înăsprește carantina la nivel național, în timp ce numărul infectaților cu COVID crește din nou vertiginos. Apoi, Capitoliul Statelor Unite a fost sub asediu. Vom analiza implicațiile spirituale. După aceea, vom vedea Israelul în timpurile fără covid. În urmă, prezentăm o descoperire unică din vremea Domnului Isus din Grădina Getsimani. Toate acestea și multe altele acum, la Jerusalem Dateline

Educarea copiilor romi cu ajutorul literaturii | Reportaj Alfa Omega TV

Fundația Social-Culturală a Romilor „Ion Cioabă” din Sibiu a lansat o lucrare bilingvă denumită „Să învățăm să scriem și să citim romanes”. Cartea este scrisă în limbile romaii și română și se adresează în primul rând copiilor din etnia romă care fac parte din familii de romi asimilate de populația majoritară.

Citeste mai departe

Sondaj - scoțienii au îngrijorări majore cu privire la avort | AO NEWS

Un sondaj recent arată că majoritatea scoțienilor sunt îngrijorați de planurile guvernului scoțian de a face permanentă schema actuală de avort la domiciliu. Conform legislației actuale, motivată de situația Covid-19, femeile din Scoția pot face avort în primele 12 săptămâni de sarcină, după doar o simplă consultație telefonică sau video.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.