Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Proiectul Lighthouse-o cafea pentru suflet | Reportaj Alfa Omega Tv

Proiectul „Lighthouse cafe”, derulat în municipiul Constanța, reprezintă o metodă modernă de a răspândi Evanghelia. În afară de posibilitatea de a petrece un timp de relaxare, cei care trec pragul cafenelei pot afla despre Domnul Isus și lucrarea de mântuire. Familia Herdean s-a mutat în urmă cu 5 ani în regiunea Dobrogea și aici a pus bazele Bisericii Lighthouse care funcționează în cadrul Asociației „Totul pentru Hristos”.
„Doamne, atinge-ne din nou” Conferința Națională a Femeilor, Mamaia 2021 | Reportaj Alfa Omega TV

„Doamne, atinge-ne din nou” Conferința Națională a Femeilor, Mamaia 2021 | Reportaj Alfa Omega TV

Conferința Națională a Femeilor de la Mamaia a avut loc și în acest an cu o largă participare. Timp de 5 zile, femei din diferite zone confesionale au participat la întâlniri în plen, la grupe de s...

Conferința națională a femeilor: Mamaia, 28 iunie - 2 iulie 2021 | „Doamne, atinge-ne din nou”

Scriitoarea creștină Ligia Seman, împreună cu echipa de organizare, invită femeile la conferința națională anuală din Mamaia, în perioada 28 iunie - 2 iulie 2021. Tema de anul acesta este „Doamne, atinge-ne din nou”. Dacă vrei să ai parte de un timp de pace și în care Dumnezeu să-ți vorbească, participă și tu la sesiunile conferinței, care au loc la hotelul „Complex Mediteranean”, din Mamaia.

Credincioșii și lucrarea de misiune | Reportaj Alfa Omega TV

Credincioșii și lucrarea de misiune | Reportaj Alfa Omega TV

Viziunea și misiunea Bisericii este de a duce Evanghelia până la marginile pământului. Consorțiul numit Parteneri În Misiune, PIM, reunește organizații care sunt implicate în lucrarea de misiune.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Președintele Herzog îndeamnă la corectitudine | AO NEWS

Președintele Israelului, Yitzhak Herzog, s-a întâlnit luni la Ierusalim cu o delegație de 10 ambasadori la Națiunile Unite și Washington, care sunt...

Bătălia pentru adevăr și rețelele sociale

Chris Mitchell, reporter: Hananya Naftali este unul dintre cei mai importanți susținători ai Israelului prin intermediul rețelelor de socializare. ...

Unde s-a născut credința creștină?

Chris Mitchell, reporter: Acum că Israelul încearcă reluarea călătoriilor la nivel internațional, mai multe grupuri încearcă să profite de acest lu...

Descoperiri antice lângă Muntele Templului

Chris Marshall, reporter: Arheologii israelieni au descoperit o a doua cameră în tunelele subterane de lângă Zidul Plângerii din Ierusalim, din vre...

Pericolul înnoirii acordului nuclear iranian

Chris Mitchell, reporter: Dacă Iranul obține arma nucleară, aceasta ar putea schimba chiar lumea. Aici, în Ierusalim, o suită de experți în domeniu...

Căderea Libanului

Chris Mitchell, reporter: Libanul, cunoscut cândva ca Elveția Orientului Mijlociu, este acum în pragul falimentului economic și politic. Căderea Libanului ar putea avea consecințe dezastruoase pentru Israel și Orientul Mijlociu. Recent, acești protestatari libanezi au blocat drumul principal către aeroportul din Beirut în semn de protest față de haosul din țară.

Noul presedinte israelian a depus jurământul | AO NEWS, 9 iulie 2021

Știrile zilei: 1. Issac Herzog, noul președinte israelian, a depus jurământul; 2. Pași pentru redeschiderea consulatului palestinian la Ierusalim; 3. Critici dure israeliene față de Ambasada SUA; 4. Asasinarea președintelui Haiti, un semnal de alarmă.

Orientul Mijlociu la un pas de război | AO NEWS, 6 iulie 2021

Știrile zilei: 1. Orientul Mijlociu la un pas de conflict armat; 2. Canada reia ajutorul pentru palestinieni; 3. Ciprului primește ajutor din Israel pentru stingerea incendiilor; 4. Biserica metodistă din GB aprobă căsătoria gay.

Orientul Mijlociu la un pas de conflict armat | AO NEWS

Ministrul israelian al apărării, Benny Gantz, a vorbit luni în timpul ceremoniei Israel Defense Prize 2021 în fața reprezentanților IDF, Mossad, agenția de securitate Shin Bet, Ministerul Apărării și industriile de apărare israeliene. El a recunoscut că „întregul Orient Mijlociu este la un pas de conflict armat, mai ales dacă Iranul continuă să avanseze cu programul său nuclear”. Benny Gantz a subliniat că Israelul „nu va tolera nicio încălcare a suveranității Israelului”.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.