Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Ce învățăm din viața unui pastor

Chris Mitchell, reporter CBN: La final povestim puțin despre Ray Bentley, fondatorul și pastorul senior de la biserica Maranata din San Diego, California, care a trecut din viață săptămâna trecută. Biserica sa a publicat aceste cuvinte: Cu inimile îndurerate vă aducem la cunoștință că pastorul nostru drag, pastor Ray, s-a dus acasă la Domnul în această după-amiază din cauza unor complicații de COVID. Suntem în stare de șoc și cu inimile frânte. Ne mângâiem doar știind că el se bucură în cer cu Isus al său. Pastorul Bentley a fondat biserica Maranata în august 1984, când a început un studiu biblic într-un centru recreativ împreună cu 30 de oameni. Acum, biserica Maranata slujește la 7 000 de oameni săptămânal prin intermediul departamentelor lor. Pastorul a ajuns la mii de oameni prin intermediul radioului bisericii, Maranatha Radio, în timp ce vestea Evanghelia deplină lumii întregi. Multe dintre mesajele și devoționalele sale pot fi accesate pe site-ul său. Bentley a mai finanțat Fondul Neemia, o lucrare dedicată în ajutorarea și binecuvântarea Israelului și a vecinilor săi. Lucrarea se bazează pe Geneza 12:3 care spune: Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta și voi blestema pe cei ce te vor blestema și toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine. Mulți l-au considerat pe Bentley un expert în profeția biblică. A scris cartea Holy Land Key, Unlocking End Times Prophecy Through the Lives of Gods People in Israel. A mai fost co-autor la o trilogie numită The Elijah Chronicles, împreună cu Brock și Bodie Thoene. Aceste romane geopolitice s-au centrat pe Ierusalim și au adus la viață profeția vremurilor din urmă. El a discutat despre acea trilogie anul trecut, la Știrile CBN, în cadrul unui interviu.

„David Goliat”: promovarea mesajului Evangheliei către copii într-un mod distractiv

Canalul David & Goliat este un proiect online care are ca scop promovarea mesajului Evangheliei si a principiilor biblice către copii într-un mod creativ, inovativ și modern, prin cântece creștine, desene animate și istorisiri biblice. Chiar dacă proiectul a început din Oradea, el a depășit granițele orașului și chiar ale țării datorită Internetului și a modului ușor de a asculta cântecelele pe platforma Youtube.
Manifestație de susținere a familiei Furdui

Manifestație de susținere a familiei Furdui

Drama unei familiei de români din Germania scoate românii la protest. Este vorba de o familie cu 7 copiii, care începând din data de 26 aprilie 2021 nu mai locuiesc sub același acoperiș pentru că S...

Locul închinării în biserică | Reportaj Alfa Omega TV

Mulți creștini asociază închinarea cu muzica. Dar muzica nu este neapărat închinare, ci doar o formă prin care i se aduce închinare lui Dumnezeu.
Închinarea ca mod de viață | Reportaj Alfa Omega TV

Închinarea ca mod de viață | Reportaj Alfa Omega TV

Ce înseamnă închinarea înaintea lui Dumnezeu și cum trebuie să se închine creștinii? Sunt întrebări care au venit măcar o dată în mintea fiecărui credinicos. Închinarea nu are legătură doar cu muzica, ci ea trebuie să devină un mod de viață.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Ce învățăm din viața unui pastor

Chris Mitchell, reporter CBN: La final povestim puțin despre Ray Bentley, fondatorul și pastorul senior de la biserica Maranata din San Diego, Cali...

Despre stilul de viață al Bisericii Primare

Chris Mitchell, reporter CBN: Recent, arheologii israelieni au descoperit niște comori spectaculoase în largul coastei Israelului. Descoperirile an...

ISIS reîncepe să atace

Chris Mitchell, reporter CBN: După retragerea dezastruoasă a Statelor Unite din Afganistan, adepții ISIS au prins curaj în toată lumea. În Siria, g...

Prezența israeliană pe Înălțimile Golan e necesară

Chris Mitchell, reporter CBN: Recent, întregul cabinet al coaliției premierului israelian, Naftali Bennett, a vizitat Înălțimile Golan și a anunțat...

Trailer „Jerusalem Dateline” 409

Israelul plănuiește să dubleze populația care locuiește la Înălțimile Golan. Vom examina semnificația profetică a acestei zone strategice. Apoi, Ch...

Cum să ne rugăm pentru creștinii persecutați din întreaga lume?

Chris Mitchell, reporter CBN: Prezentăm în continuare mai multe împreună cu Gary Lane, privind lucrurile la care să ne așteptăm în 2022 și cum ne putem ruga pentru pacea Ierusalimului și pentru creștinii persecutați din întreaga lume. Gary, în emisiunea The Global Lane abordezi multe subiecte. În afară de Afganistan, cum vezi acest an, și cum se pot ruga oamenii mai bine ?

Impactul global al retragerii americanilor din Afganistan

Chris Mitchell, reporter CBN: În continuare prezentăm mai multe în cadrul ediției noastre speciale Jerusalem Dateline, privind în retrospectivă la 2021 și în perspectivă la noul an, împreună cu Gary Lane, gazda emisiunii CBN The Global Lane. Gary, mulțumim că ai răspuns invitației ! La emisiunea găzduită de tine ai relatat despre unul din cele mai importante evenimente ale anului trecut: retragerea americanilor din Afganistan. Cum ai caracteriza ceea ce a făcut administrația Biden prin retragerea din această națiune importantă ?

Impactul Acordurilor Avraam în Orientul Mijlociu

Chris Mitchell, reporter CBN: Bine ați revenit ! Continuăm discuția alături de corespondenta CBN Julie Stahl și de John Waage. Bine ați revenit la programul nostru cu tema Un an în retrospectivă ! Julie, a trecut mai bine de un an de la semnarea Acordurilor Avraam. Tu ai fost în Emiratele Arabe Unite, una din țările semnatare, care au normalizat relațiile cu Israelul. Ce ai găsit acolo și cum au progresat Acordurile Avraam anul trecut ?
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.