Céline Dion este în viață datorită unui preot

Céline Dion este în viață datorită unui preot

  Secțiunea ProViață

În 1967 Thérèse Dion, mama a 13 copii, și-a dat seama că este din nou însărcinată. Familia ei era săracă și numeroasă și nu dorea să aibă mai mulți copii. De aceea a mers cu mare greutate la un preot căruia i-a spus că ar lua în considerare ideea unui avort.

Preotul catolic i-a răspuns că nu ar trebui să pună capăt unei vieți care nu-i aparține, că nu are dreptul de a merge împotriva naturii și mai presus de toate că nu poate merge împotriva voinței lui Dumnezeu.

Astfel pe 30 martie 1968 s-a născut Celine Dion, ultima din 14 frați, dotată cu o voce spectaculoasă care a făcut-o să devină una dintre cele mai mari staruri de pe scena muzicii.

„Am 13 frați iar eu sunt ultima născută. Trebuie să recunosc că-i datorez viața mea unui preot. De îndată ce mama mea și-a revenit din disperare, nu a pierdut un singur minut pentru a-și cere iertare și m-a iubit într-un mod pasional, la fel cum i-a iubit pe toți ceilalți frați", a mărturisit cântăreața într-un interviu în 2001.

Celine Dion, precum Beethoven, a fost concepută în circumstanțe nefavorabile. Ambii au avut mulți frați, s-au născut în sărăcie și din mame disperate. Nașterea celor doi muzicieni nu a fost dorită, dar în momentul de criză maximă mamele lor au ajuns să realizeze că au și o altă opțiune și au decis să ducă sarcina la termen.

Cu aceste decizii curajoase, omenirea a putut beneficia de nouă simfonii, lucrări minunate de artă realizate de Beethoven, iar astăzi ne putem bucura de frumoasele cântece interpretate de Celine Dion, Because You Loved Me sau My Heart Will Go On, din filmul Titanic, care spune povestea romantică a doi tineri ce, în ciuda circumstanțelor au ales, de asemenea, dragostea.

Fiecare ființă umană are o valoare infinită cu un potențial uimitor. În acest sens, Celine Dion este o mărturie vie în fața a milioane de oameni că voința lui Dumnezeu este întotdeauna bună și desăvârșită. În această poveste, cu toate acestea, nu este implicată numai voia lui Dumnezeu ci și cea aThérèsei.

Trebuie să ne amintim că de obicei atunci când o femeie decide să facă un avort, este cufundată într-o stare de criză care nu-i permite să analizeze problema și de a lua în considerare toate alternativele. În cazul în care mama lui Céline ar fi făcut avortul, acesta ar fi fost considerat un avort din cauze socio-economice sau din cauza sărăciei. De aceea avortul, este de asemenea un eșec colectiv, un simptom al unei societăți bolnave, care a întors spatele femeii aflate în fața unei sarcini neașteptate sau dificile.

Nu uitați că frica și problemele sunt de fapt temporare și acestea pot dispărea într-o clipă, dar viața umană este unică și de neînlocuit. Pe bună dreptate se spune că toate au un remediu dar nu și moartea, deoarece pierderea unei vieți omenești nu se poate recupera.

Maica Tereza de Calcuta a înțeles foarte bine aceasta. Când a fost întrebată dacă nu crede că sunt prea mulți copii în India, aceasta a răspuns: „Credeți că sunt prea multe flori pe pajiște? Oare sunt prea multe stele pe cer? Uitați-vă la acest copil, este purtătorul vieții. Nu este o minunăție? Cum să nu-l iubești? ".

Sursă: e-communio

8684 accesări

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.