Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Asociatia Picioruse Little feet - Lupta pentru viata

Adolescentele din Baia Mare, potentiale mamici, trec tot mai des pragul Centrului de consiliere “Picioruse Little Feet”. Fetele duc o adevarata lupta in incercarea de a gasi solutii care sa le fie favorabile, in timp ce bebelusii sunt in pericol.

Consilierii asociatiei baimarene, care lupta pentru viata copiilor nenascuti, au constatat ca asa numita pilula de a doua zi este folosita ca si un paracetamol.

Avortul nu este o solutie la o sarcina nedorita, pentru ca nu doar femeia ramane cu traume. Implicatiile spirituale care decurg dintr-un asemenea gest sunt complexe si afecteaza intreaga familie.

In efortul zilnic de consiliere s-a constatat ca este nevoie de informarea si educarea adolescentilor, dar si a parintilor lor.

Centrul de consiliere „Picioruse Little Feet”, care functioneaza in municipiul Baia Mare de mai bine de un an, s-a mutat recent intr-un sediu nou.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 712 - 11 martie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: noutati pro viata, ajutor pro viata

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.