Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Saptamana PRO-VIATA - 17-23 martie 2014 la Alfa Omega TV

De-a lungul istoriei, avortul a fost un subiect destul de controversat. Au existat perioade în care a fost permis, tolerat sau interzis, în funcție de contextul social și politic. În prezent, situația a rămas neschimbată.? Cu fiecare an statisticile devin din ce în ce mai şocante. Conform unor studii recente, România este unica ţară din lume în care numărul avorturilor oficiale (1958-2012) depăşeşte numărul locuitorilor în viaţă. În mod clar, protejarea vieții copiilor nenăscuți nu este o prioritate în România.

De ce să ne mai obosim atunci?

Magnitudinea acestei tragedii, pierderea a peste 20 de milioane de copii creaţi de Dumnezeu şi ucişi de oameni, ne obligă să rupem tăcerea şi să luăm apărarea „acestor foarte neînsemnaţi”, dar cu mare preţ în ochii lui Dumnezeu, indiferent de discomfortul pe care ni-l creează. Deoarece copilul nenăscut este lucrarea şi minunea lui Dumnezeu, avem dreptul şi responsabilitatea să afirmăm următorul adevăr: „Deşi nu se vede, copilul din burta femeii nu este doar un ghem de ţesuturi, ci o persoană reală.”

Chiar dacă acest subiect nu este foarte popular, chiar dacă cei care susţin mişcarea provita nu sunt întotdeauna lăudaţi, prin săptămâna pro-viaţă, Alfa Omega TV merge împotriva curentului. Noi credem în valoarea vieţii şi vrem să vă motivăm să promovați viaţa şi să o susţineți în toate etapele ei.

De aceea, în săptămâna 17-23 martie 2014, vă invităm să urmăriți în fiecare zi documentare, dezbateri și filme cutremurătoare care aduc la lumină impactul pe care-l are avortul asupra societății și care oferă soluții practice pentru evitarea, sau remedierea acestui fenomen național. Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde vom dezbate împreună subiecte de actualitate pe teme pro-viață și vă vom oferi resursele necesare pentru a deveni susținători ai vieții! SUSȚINE VIAȚA!

saptamana pro-viata 2014 recomandariTV 660

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.