Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Problema avortului

Se estimează că în ultimii 50 de ani, în România s-au efectuat peste 20 de milioane de întreruperi de sarcină, cifră care reprezintă un număr mai mare decât populația actuală a țării. Pierderea a milioane de copii creați de Dumnezeu pentru a fi născuți, dar uciși de oameni prin avort, reprezintă o tragedie care ne obligă să luăm atitudine și să devenim apărătorii acestor vieți fără valoare în ochii multora, dar cu valoare în ochii lui Dumnezeu.

Efectele avortului

De zeci de ani, femeile din România aleg între a fi sau a nu fi mame, între a da sau a lua viața unui copil, fără a-și da seama că aleg între binecuvântare și blestem.

Binecuvântarea de a naște și a da vieții o șansă, împlinind astfel voia lui Dumnezeu, și blestemul provocat de avort, oprirea unei vieți, care duce mai apoi la nefericire, sub povara unei conștiințe pătate.

Mai mult

Foto: Narcis Virgiliu, 2011

Mărturii avort

Mult timp nu s-a acceptat faptul că avortul reprezintă uciderea unei ființe umane nenăscute și că provoacă femeii o suferință profundă, mai mare decât și-ar fi putut imagina. De aceea, avortul nu este nicidecum o cale de a rezolva problemele personale, economice sau politice.

Multitudinea tulburărilor de natură emoțională sau psihică la femei este dovedită prin numeroase studii psihologice și psihiatrice. Citiți mărturiile unor persoane care au trecut printr-un avort:

Mai mult

Ai nevoie de ajutor?

Te regăsești într-un punct de cotitură a vieții tale. Ești însărcinată, vulnerabilă, poate îți lipsește sprijinul, ești speriată și confuză, iar presiunea în jurul tău crește.

Nu ești singură. Există multe femei care au trecut prin aceeași experiență ca și tine și există persoane care sunt gata să te ajute să înțelegi prin ce treci și să iei decizii bune pentru viața ta.

Apasă aici

 


Ultimele articole pro-viață

Etichete: avort

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.