Ziua consacrării

Adaugat la :  13.10.2021

Un lider spiritual promovează trezirea în Statele Unite și cheamă la o zi de consacrare pentru creștini. Episcopul Wellington Boone spune: ”A venit timpul să ne opunem diavolului, care a venit să fure, să înjunghie şi să prăpădească”. Din acest motiv el a găzduit o întrunire de consacrare de 10 ore în data de 10 octombrie. Urmăriți.

Wendy Griffith, reporter CBN: Episcopul Wellington Boone le spune credincioșilor să se pregătească. Așa cum a spus pentru emisiunea ”Prayer Link” de la CBN, Dumnezeu Se pregătește să facă lucruri care ne vor uimi.

Episcopul Wellington Boone: Pentru mine, America spune: ”Doamne, am înțeles”. Și Domnul spune: ”Bine, vreau să vă văd”. Acum vedeți o națiune care nu a strigat la Dumnezeu și unde lipsește consacrarea.

Charlene Aaron, reporter CBN: Domnule episcop, spuneți că semnele arată că Dumnezeu este pregătit să ne uimească. De ce sunteți așa de sigur?

Episcopul Wellington Boone: Trezirea nu apare când ne convine, ci apare mereu ca urmare a sacrificiului nostru. În prezent, când întunericul acoperă pământul şi negura mare este vizibilă, acum Dumnezeu spune că va ridica standardul. Sunt de părere că sunt oameni care se roagă cu pasiune și care Îi atrag atenția lui Dumnezeu. Dumnezeu nu a făcut lucruri mărețe prin mulțimi mari de oameni, ci printr-o rămășiță. Sunt de părere că sunt rămășițe în întreaga lume care strigă la Dumnezeu, deoarece se pare că El este singura soluție. Ce știm cu siguranță în momentul de față este faptul că nimeni nu știe foarte clar ce să facă. Dumnezeu spune: ”Eu știu”.

Wendy Griffith: Domnule episcop, consacrarea înseamnă a face ceva sfânt sau a dedica ceva unui scop mai măreț. Ce înseamnă pentru Dumnezeu faptul că credincioșii se întrunesc pentru un serviciu de consacrare la care au fost chemați pentru data de 10 octombrie?

Episcopul Wellington Boone: Cred că El va da oamenilor încrederea reînnoită. Ei vor ști că dacă Dumnezeu este de partea lor și ei îndeplinesc o misiune specială, nimic nu îi va opri. Următoarea trezire nu constă în întrunirea unei adunări. Este o trezire transformatoare. Cu alte cuvinte, ceea ce devenim în Dumnezeu e mai măreț decât încercările prin care trecem.

Wendy Griffith: Întrunirea de consacrare a avut loc în ziua a 10-a a lunii a 10-a, la ora 10 dimineața și a durat 10 ore.

Charlene Aaron: Ce semnificație are cifra 10? Care este versetul din Scriptură pe care l-ați ales pentru acest eveniment.

Episcopul Wellington Boone: Versetul este Ioan 10:10: ”Hoţul nu vine decât să fure, să înjunghie şi să prăpădească.” I-am văzut pe toți acești oameni care au murit din cauza SARS-COV-2. Am văzut relații furate. Rata divorțului cunoaște creșteri nemaivăzute. Am văzut tragediile cauzate de incendii, de cutremure, de uragane și am văzut biserici închise. Isus spune: ”Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug”. Când ne consacrăm viața lui Dumnezeu, vedem că potențialul este mai mare decât provocarea.

Wendy Griffith: Spuneți că nu a fost vorba de o conferință cu personalități, ci o zi în care v-ați întrunit pentru a auzi Cuvântul, pentru a vă ruga și pentru a-L aștepta pe Domnul. Ce așteptări aveți de la Dumnezeu?

Episcopul Wellington Boone: În acele 10 ore, Duhul Sfânt a coborât peste noi, așadar cu siguranță vom umbla cu Domnul.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 900, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2021.