Donează     Rugăciune       TV LIVE

Trailer Realități și Perspective Magazin 29 septembrie 2020

Adaugat la :  29.09.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care TPS ne va aduce vești despre numărul populației din Israel. Apoi CBN aduce în atenția dvs informații despre Guvernul chinez și persecuția creștinilor și despre finalul greutăților pentru creștinii din Sudan. Global News Alliance vine cu informații despre Burkino Faso din Africa de Vest și noul său statut, despre pastorul Raymond Koh dispărut în Malayesia, despre principalul obiectiv al programului Samaritans Purse din Sudanul de Sud și despre Fundația creștin-umanitară Open Doors, care a fost recent refuzată să acorde ajutor unor comunități aflate în dificultate în Coreea de Nord. În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, fiți alături de noi marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Alte materiale creștine: https://alfaomega.tv/

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK Știrile Alfa Omega !

Alte informatii

x