Donează     Rugăciune       TV LIVE

Trailer Jerusalem Dateline 347 3 octombrie 2020

Adaugat la :  1.10.2020

În această săptămână, la Jerusalem Dateline:

Israelul sporește restricțiile în cea de-a doua carantină a sa.

Apoi, despre Yom Kippur, una din cele mai sfinte zile din calendarul evreiesc.

Cum va arăta în contextul crizei COVID-19? Mergem apoi în Iran. Un nou sondaj arată că mulți iranieni sunt nemulțumiți de religia lor.

O inovație israeliană care ar putea ajuta la oprirea răspândirii coronavirusului.

Puteți urmări emisiunea Jerusalem Dateline 347 sâmbătă, 3 octombrie 2020, de la ora 19:30 pe canalul Alfa Omega TV și pe pagina de facebook www.facebook.com/stirilealfaomega

Alte informatii

x