Donează     Rugăciune       TV LIVE

Trailer Jerusalem DateLine 1 august 2020

Adaugat la :  30.07.2020

Programul nuclear iranian se poate să fi fost întârziat cu până la doi ani din cauza sabotajului.

Apoi, o vedetă a ligii de baschet american se întreabă de ce președintele turc Erdogan ar fi convertit Sfânta Sofia

în moschee.

Apoi, săpăturile descoperă trecutul Ierusalimului de acum 2 700 de ani.

De ce unii numesc COVID-19 o pandemie a speranței? Israelul vine cu o nouă inovație pentru combaterea COVID-19 printr-o metodă avansată de spălare a mâinilor -Soapy.

Urmăriți emisiunea Jerusalem Dateline sâmbătă de la 19:30, live pe pagina Știrile Alfa Omega sau pe canalul Alfa Omega TV!

Alte informatii

x