Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

SUA sub asediu Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

De mai multe luni, orașele din America se află sub asediu. Inițial, oamenii au protestat pașnic din cazua morții unui bărbat de culoare arestat de poliție. Însă organizarea protestelor a fost preluată de grupuri cu un plan sinistru. Protestele s-au transformat într-un asalt împotriva instituțiilor din America, printre care se află și biserici. Cine se află cu adevărat în spatele acestor acțiuni? Dale Hurd de la CBN explică.

Dale Hurd: În America au avut loc proteste violente și în trecut, însă nu au avut aprobarea unui partid politic important. Primarul democrat din Portland, Ted Wheeler, a mulțumit protestatarilor care distrug orașul condus de el, înainte să fi fost lovit de gaze lacrimogene. Acest moment revoluționar din istoria Statelor Unite este periculos, deoarece o mare parte din elita Americii tolerează sau susține protestele violente și incendierile din orașele Statelor Unite.

Andrew Klavan: Există mereu oameni care sunt dispuși să incendieze, să jefuiască, să distrugă. În prezent acești oameni sunt susținuți de media, de mediul academic și, în mare parte, de Partidului Democrat.

Dale Hurd: Cum am ajuns în această situație? Potrivit scriitorului și comentatorului Andrew Klaven este vorba de decenii de șoc cultural și îndoctrinare de dreapta.

Andrew Klavan: Timp de 50 de ani, aproape 60 de ani chiar, populația noastră și tinerii au fost dezinformați în mod masiv. Nu înțeleg această surpindere când auziți că se spune despre America, că este o țară groaznică, o țară rasistă. America a fost fondată pe principiul rasismului. Acest fapt este subliniat de publicația The New York Times.

Diana West: Iată cum funcționează aceste proteste. Există o masă de oameni care se simte nedreptățită. Ei sunt înarmați de activiști mai mult sau mai puțin importanți sau de organizatori.

Dale Hurd: Potrivit Diana West, autoarea cărții ”The Red Thread” acesta este începutul unei revoluții și ea nu a început anul acesta.

Diana West: Acesta este încă un ciclu al unui marș de durată prin insituții, un efort de durată pentru a îndepărta sistemul occidental, de a nimici Constituția americană.

Dale Hurd: Elisabeth Rogliani a fost nevoită să părăsească Venezuela împreună cu familia ei când Hugo Chavez și Nicholas Maduro s-au folosit de rasism în politică pentru a transforma cea mai înstărită țară din America de Sud într-o dictatură socialistă săracă. Ea îi avertizează pe americani.

Elisabeth Rogliani: Am trecut deja prin această experiență când am trăit în Venezuela. S-au dărâmat statui. Chavez a vrut să scape de personaje istorice, a schimbat denumirile străzilor, apoi planul de învățământ. Apoi au interzis anumite filme și unele canale de televiziune. Trebuie să vă păziți țara și societatea voastră, altfel țara voastră va fi distrusă.

Dale Hurd: Președintele Trump amenință școlile și facultățile că le va tăia din fonduri dacă nu oferă educație de calitate, ci practică îndoctrinarea radicală. Actele violente au ajuns chiar și la biserici și americanilor li se spune acum că anumite idei au consecințe.


Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.