Rugăciune       TV LIVE

Stare de alertă în SUA

Adaugat la :  21.01.2021

Washington D.C. și capitalele statelor americane au fost în stare de alertă. Mii de trupe ale Gărzii Naționale au fost desfășurate în capitala Statelor Unite, la Curtea Supremă și pe Bulevardul Pennsylvania care duce la Casa Albă. La Capitoliu, soldații se odihneau, între ture, întinși pe jos. Este o imagine incredibilă, nemaivăzută de la Războiul Civil. FBI-ul și Departamentul pentru Securitate Internă din Statele Unite sunt preocupați de actele violente din statele cele mai contestate în timpul alegerilor prezidențiale recente, dintre care Wisconsin, Michigan și Pennsylvania. Toate acestea, în urma unor revolte soldate cu morți, care au zguduit capitala americană în data de 6 ianuarie, în ziua în care Congresul a validat victoria lui Biden. În urma revoltei, Camera Reprezentanților a votat punerea sub acuzare a președintelui Donald Trump, pentru a doua oară.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 862, difuzată la Alfa Omega TV în ianuarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO