Donează     Rugăciune       TV LIVE

Rugăciune pentru Donald Trump Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  16.10.2020

Rabinul șef al Zidului Plângerii a condus o rugăciune specială pentru președintele Donald Trump, pentru o recuperare grabnică după COVID-19, în timpul ceremoniei binecuvântării preoțești din Ierusalim.

Rabinul Shmuel Rabinovitch: …până în ziua de azi binecuvântarea președintelui Statelor Unite și mă voi ruga pentru vindecarea sa și pentru succesul său. Cel care a binecuvântat strămoșii noștri, pe Avraam, Isaac și Iacov, pe Moise, Aaron, David și Solomon să îl vindece pe Donald John Trump.

Președintele Trump a părăsit spitalul militar Walter Reed, după ce a fost tratat pentru COVID-19. Alți lideri israelieni, printre care prim-ministrul Benjamin Netanyahu, doresc sănătate președintelui și primei-doamne.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 848, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

x