Marea Britanie primește refugiați din Hong Kong

Adaugat la :  26.02.2021

Refugiații pe motive religioase și politice fug din Hong Kong, unde se intensifică dominația Chinei. Regimul comunist încalcă libertatea cuvântului și pe cea religioasă, iar liderii democratici și creștini au fost arestați. 500 de biserici din Regatul Unit și-au propus să primească imigranții din Hong Kong. Ei au creat un site pentru a ajuta mai bine de 100.000 de oameni de pe insulă care vor cere azil în Marea Britanie în 2021. Bisericile lor ajută refugiații în privința școlilor, locurilor de muncă, îngrijire medicale, și chiar și în privința restaurantelor unde se servește mâncare bună.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 867, difuzată la Alfa Omega TV în februarie 2021. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar facebook

Aplicația mobilă AO