Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Mântuire prin Cartea Cărților Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Mama Venitei a fost creștină și bunica a fost budistă, dar niciuna nu a vorbit prea mult despre credința ei. Într-o zi, Venita a rugat-o pe mama ei să o ducă la biserică. Această experiență i-a schimbat viața și a influențat-o și pe cea a familiei ei. Urmăriți reportajul.

Venita a crescut într-o familie de budiști în Indonezia. Mama ei, Lili, a fost creștină, dar nu și-a practicat credința.

Lili: Am locuit în casa soacrei mele și nu am vrut să am probleme cu ea sau cu soțul meu din cauza religiei.

Apoi, într-o zi Lili a decis să meargă din nou la biserică. Venita s-a întrebat oare unde s-a dus mama ei.

Venita: Părinții mei nu mi-au vorbit niciodată de Dumnezeu.

Duminica următoare Venita a întrebat dacă poate să meargă și ea la biserică. Atunci a văzut Cartea Cărților pentru prima dată.

Venita: Când am văzut povestea lui Moise, am aflat că Dumnezeu are o putere foarte mare. El poate despărți apele ca să ajute oamenii care suferă să scape.

La sfârșitul acelui episod, învățătoarea Venitei a spus clasei că Isus a murit pentru păcatele lor. Venita s-a rugat ca să devină o creștină în acea zi.

Venita: Înainte să fi auzit de Isus nu am știut că El mă poate mântui, dar El a făcut-o. Isus m-a schimbat pe mine și m-a făcut o persoană mai bună.

Venita și-a invitat sora mai mare la biserică. Și ea a devenit o creștină.

Venita: Acum mă rog pentru tatăl meu și pentru fratele meu, pentru ca și ei să ajungă să Îl cunoască pe Isus și să devină și ei creștini. Îți mulțumesc, Cartea Cărților, pentru că m-ai învățat despre Isus.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.