Donează     Rugăciune       TV LIVE

La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 29 septembrie 2020

Adaugat la :  29.09.2020

Israelul a intrat oficial în carantină la nivel național, restricționând în mod semnificativ libertatea de mișcare a populației pe o durată de cel puțin două săptămâni.

Surse interne atestă faptul că SUA au făcut recent presiuni asupra Qatarului pentru a-și normaliza oficial relațiile bilaterale cu Israelul.

Miniștrii de externe ai Iordaniei, Egiptului, Franței și Germaniei și-au reafirmat angajamentul comun față de importanța reluării negocierilor dintre Israel și palestinieni.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 29 septembrie 2020, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV