Donează     Rugăciune       TV LIVE

La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la TV7, 20 octombrie 2020

Adaugat la :  21.10.2020

Israelul și Regatul Bahrain din Golf semnează un comunicat comun, recunoscând oficial încercările bilaterale de a stabili relații diplomatice complete între Ierusalim și Manama.

Islamiștii palestinieni lansează o rachetă către comunitățile din sudul Israelului, forțând mii de israelieni să intre în adăposturi pentru bombe.

Prim-ministrul Beniamin Netanyahu a anunțat ieșirea treptată a Israelului din blocajul la nivel național, după ce rata de mortalitate din cea mai mare parte a țării a indicat o tendință descendentă pozitivă.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 29 septembrie 2020, realizat de TV7.

Intră aici pentru alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: Știrile Alfa Omega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV