Donează     Rugăciune       TV LIVE

Israelul se află în carantină Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

În Israel, se pare că al doilea val al pandemiei de coronavirus începe să scadă după patru săptămâni de carantină. Rata de infectare s-a redus semnificativ de la 9.000 de cazuri noi pe zi la 2.000 de cazuri. Guvernul va începe să ridice restricțiile, însă potrivit liderilor, va fi nevoie de luni de zile până când viața va reveni la normal. Între timp, armata israeliană ajută sistemul de sănătate supraîncărcat al țării. Recent, a transformat o parcare subterană a unui spital din nordul Israelului în primul salon Covid de acest tip.

Colonelul Erez Karp: Scopul operațiunii este să ajutăm statul Israel să facă față pandemiei de coronavirus. Creăm paturi de spital.

Emily Jones: Mai mult de 300.000 de oameni au fost infectați în Israel și peste 2.000 au murit.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

x