Emiratele Arabe Unite și-au deschis ambasada în Israel

Adaugat la :  21.07.2021

Emily Jones, reporter: Emiratele Arabe Unite au scris istorie și au deschis în mod oficial ambasada țării în Tel Aviv. Decizia a venit după mai puțin de un an după ce Israelul și Emiratele Arabe Unite și-au normalizat relațiile în cadrul Acordurilor Avraam și care reprezintă prietenia care i-a amploare între cele două țări.

Mohamed Al Khaja, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în Israel: Această ambasadă nu va fi doar o casă pentru diplomați, ci și o bază pentru continuarea construirii unui nou parteneriat, pentru căutarea dialogului și nu a disputei, pentru construirea unei paradigme noi a păcii și pentru a fi un model de o nouă abordare a colaborării pentru rezolvarea conflictului în Orientul Mijlociu.

Emily Jones: Luna trecută, Israelul și-a deschis ambasada în Abu Dhabi și un consulat în Dubai.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 888, difuzată la Alfa Omega TV în iulie 2021.