Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Cum e să fii om de rând într-o zonă de război Știre Mapamond creștin 844

Adaugat la :  18.09.2020

O țară, două războaie. Războiul arabo-israelian din 1967 și atacul Iordaniei în 1970 asupra Organizației pentru Eliberarea Palestinei a adus multă tulburare în Orientul Mijlociu. Un reporter tânăr a luptat zilnic pentru a rămâne în viață. Priviți!

Reporter: Născut în timpul războiului, Abdallah Daher a învățat de la o vârstă fragedă ce înseamnă să supraviețuiești într-o țară devastată de haos, incertitudine și moarte. În 1970, în Liban s-a dus un război între Israel și palestinieni. Organizația pentru Eliberarea Palestinei a lansat zilnic bombe și proiectile din Liban spre Israel. În timp ce israelienii își apărau țara, a izbucnit un război între creșinii și musulmanii libanezi, iar tânărul Abdallah s-a aflat în mijlocul acestor două războaie. Ca reporter, el a cunoscut din propria experiență ce înseamnă moartea și pierderile profunde însă, în 2000, Abdallah și familia sa au primit azil departe de război, în Statele Unite. În prezent reporterul, producătorul și directorul premiat ne spune povestea sa. În noua lui carte intitulată „Fight”, Abdallah ne prezintă realitățile crunte ale războiului și modul în care Hristos i-a dat speranță și pace în mijlocul războiului.


Abdallah Daher, autor: O bombă a explodat chiar lângă mine. Bomba a ucis și i-a rănit pe cei care au stat în fața ei. Soldatul care m-a confruntat, m-a împins departe de bombă, astfel, am fost singurul care a scăpat nevătămat.


Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.


Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 844, difuzată în septembrie 2020. (Reluare din februarie 2020)

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.