Cartea Cărților schimbă vieți în Tailanda

Adaugat la :  13.10.2021

În Tailanda, o fetiță budistă de opt ani a fost invitată la școala duminicală să se uite la ”Cartea Cărților”. Povestea pe care a urmărit-o nu a schimbat doar viața ei, ci și viața celor apropiați ei. Urmăriți.

Bam, o fetiță de nouă ani, a fost entuziasmată când s-a putut muta lângă verișoara ei, Shalom.

Bam: Am fost așa de entuziasmată, jucam jocuri împreună. Mergeam împreună cu bicicleta, la alergat și la înot. Mă bucur foarte mult că pot locui aici.

Bam era budistă, Shalom creștină. Într-o zi, Shalom și-a invitat verișoara să urmărească un episod din ”Cartea Cărților” la biserica ei, despre Naaman, leprosul.

Bam: Naaman a avut lepră. Robul Său i-a vorbit despre Elisei. Elisei i-a spus lui Naaman să se scalde în râul Iordan de șapte ori. După ce Naaman a făcut ce i s-a spus, a scăpat de lepră.

Când Bam s-a dus acasă, ea a spus bunicii ei, care era și ea budistă, despre miracolul lui Naaman. Bunica a rugat-o pe Bam să se roage pentru ea.

Bam: Pe bunica mea o dureau picioarele. Umbla cu mare dificultate.

M-am rugat: ”Tată, Îți mulțumesc pentru ziua de azi și Te rog să o vindeci pe Bunica în totalitate”.

Bunica lui Bam: Bam s-a rugat pentru mine și dimineața am putut să umblu ca înainte de boală. Durerea a dispărut și nici nu s-a mai întors.

Bam a continuat să frecventeze școala duminicală cu verișoara ei. După câteva săptămâni, au urmărit episodul despre Samuel din ”Cartea Cărților”. Atunci, Bam a decis să se roage pentru a deveni creștină.

Bam: Am simțit că Dumnezeu m-a chemat, așa cum El l-a chemat pe Samuel. M-am rugat cu învățătoarea mea ca să Îl invit pe Isus să vină în inima mea.

În fiecare dimineață, înainte de școală, Bam se ruga cu frații și surorile ei. După ce s-au dus la școala duminicală și au urmărit ”Cartea Cărților”, și ei

au dorit și s-au rugat să devină creștini.

Bam: Sunt așa de fericită că frații mei au venit să se uite la ”Cartea Cărților” cu mine. Acum, și ei cred în Isus și am ajuns să Îl cunoaștem împreună.

Între timp, și bunica lui Bam s-a rugat ca să devină creștină.

Bam: Datorită filmului ”Cartea Cărților”, am ajuns să Îl cunosc pe Dumnezeu, bunica mea s-a vindecat și întreaga mea familie crede în Isus. Vă mulțumesc că ați creat ”Cartea Cărților” pentru noi.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 900, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2021.