Donează     Rugăciune       TV LIVE

Biserica și Covid-19 Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Faptul că președintele SUA a avut Covid-19 ne amintește că ne aflăm în mijlocul pandemiei și că oricine poate lua virusul. John Jessup urmărește modul în care boala îndeamnă credincioșii la acțiune.

Femeie: A Ta este toată Lauda și toată Gloria!

John Jessup: Apostolul Pavel a încurajat credincioșii în Noul Testament să nu se îngrijoreze, ci să se roage.

Donald Trump: Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre, deoarece chiar a fost o perioadă incredibilă.

John Jessup: Aceasta este o metodă prin care creștinii luptă împotriva coronavirusului. Pentru alții, bătălia este personală.

Tony Perkins: M-am infectat cu coronavirusul în iulie.

John Jessup: Tony Perkins de la Family Research Council a spus echipei de știri de la CBN că vara trecută virusul a lovit întreaga familie.

Tony Perkins: Fiica mea este asistentă medicală la camera de urgență și lucrează cu pacienți infectați cu coronavirus. Nu știm dacă am luat virusul de la ea sau într-o călătorie.

John Jessup: El a avut simptome timp de vreo două săptămâni. Potrivit unui test recent, el are anticorpi Covid.

Tony Perkins: Dacă oamenii iau virusul, atunci apără societatea, deoarece ei opresc răspândirea visrusului.

John Jessup: Perkins a participat luna trecută la ceremonia din Grădina de Trandafiri, care este considerat un eveniment cu un risc ridicat de infectare și a stat aproape de fostul guvernator al statului New Jersey, Chris Christie, care împreună cu președintele, prima doamnă și cu mulți alții s-au infectat cu virusul.

Greg Laurie: Poate ați auzit că am fost testat pozitiv cu Covid-19.

John Jessup: Pastorul Greg Laurie de la Harvest Christian Fellowship a făcut acest apel plin de pasiune și a trimis înregistrarea la Știrile CBN.

Greg Laurie: Aș dori ca în astfel de vremuri să nu politizăm o asemenea problemă și să ne arătăm compasiunea față de cei care se zbat cu această problema, care este una reală.

John Jessup: Perkins și alții spun că a venit timpul ca Biserica să treacă la acțiune.

Tony Perkins: Într-un astfel de moment trebuie să fim lideri. Sincer, nu cred că am făcut o treabă prea bună. Înțeleg că este o problemă serioasă. Înțeleg că oamenii au murit din cauza acestei boli. Trăim într-o lume periculoasă. Nu ne putem ascunde. Trebuie să apelăm la bun simț și să respectăm regulile necesare de protecție.

John Jessup: La o întrunire recentă, numită Freedom Sunday liderii creștini au făcut apel la credincioși să aleagă credința și nu frica și să reia închinarea la biserică.

Bărbat: Prețuim împreună drepturile Bisericii în America.

Che Ahn: Câți știu că Biserica există de 2.000 de ani? Mai ales acum, pe vreme de pandemie, noi, credincioșii am fost primii care am intervenit în caz de nevoie.

John Jessup: O practică ce pune siguranța publică mai presus de dreptul la închinare, din Primul Amendament, este contestată în tribunale. Totuși, pentru cei credincioși, rugăciunea este o armă indispensabilă în lupta împotriva Covid, care l-a afectat pe pastorul John Hagee, care nu a participat la evenimentul din Grădina de Trandafiri, dar a fost la Casa Albă mai devreme.

Matt Hagee: Deoarece este o realitate în viața noastră, avem promisiunea că slujim unui Dumnezeu care este un Vindecător.

John Jessup: Rugăciunea este o unealtă eficientă, pe care credincioșii o văd ca pe un tranșeu de apărare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

x