Donează     Rugăciune       TV LIVE

Biroul de presă al guvernului israelian, pregătiri pentru summitul creștin anual Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Pentru al patrulea an la rând, biroul de presă al guvernului israelian va prezența summitul creștin anual sâmbătă, 18 octombrie. Precum majoritatea evenimentelor din 2020, și acest summit va avea loc online. Premierul Beniamin Netanyahu va lua cuvântul, la fel și ambasadorul SUA în Israel, David Friedman. Noi vom organiza o emisiune cu Joel Rosenberg și alți invitați pe tema planurilor recente de pace și impactul virusului COVID-19 aici, în Israel. Pentru a o vedea, Știrile CBN și Jerusalem Dateline vor fi transmise live pe paginile noastre de YouTube și Facebook.

Emisiunea „Jerusalem DateLine” 350 este difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

x