Donează     Rugăciune       TV LIVE

AONEWS 30 septembrie 2020

Adaugat la :  30.09.2020

1.Oficialii Fatah se tem că Abbas susține Hamas în alegeri și pune în pericol O.E.P. - TPS

2. Mastercard și Visa trebuie să taie legăturile cu băncile Autorității Palestiniene sau vor fi acționate în justiție, avertizează PMW – TPS

3. Cercetătorii israelieni de la Ben-Gurion dezvoltă un dispozitiv portabil pentru prezicerea convulsiilor epileptice – TPS

4. Prizonierii creștini eliberați în Eritreea - GNA

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV