Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Alfa Omega în Obiectiv 30 iulie 2020

Adaugat la :  30.07.2020

Săptămâna aceasta la Alfa Omega în obiectiv vrem să îi cunoașteți mai bine pe redactorii programelor săptămânale de știri Alfa Omega News și Realități și perspective magazin, familia Ciprian și Codruța Burghelea. Printre altele, cei doi ne vorbesc despre munca din spate, modul în care sunt selectate știrile, și de ce e important să privim și să interpretăm știrile din punct de vedere biblic.

În luna august 2019 a fost realizată o serie pilot Alfa Omega News, iar din ianuarie 2020 acest program poate fi urmărit pe canalul Alfa Omega TV în fiecare miercuri și vineri, de la ora 18:50 pm. Din luna octombrie 2019, în fiecare zi de marți de la ora 20 pm cu reluare miercuri de la ora 2 am și 6 am, puteți urmări varianta tip magazin a emisiunii Realități și perspective.


Mihaela Niță, redactor web la Alfa Omega ne prezintă noua pagină de facebook, Știrile Alfa Omega. Dacă doriți să fiți la curent cu ce se întâmplă în țară și lumea largă, dar nu aveți timp să vă uitați la televizor, nu ezitați să vizitați această pagina: https://www.facebook.com/StirileAlfaOmega și să dați “like”. Știrile prezentate în Alfa Omega News și Realități și perspective magazin le puteți găsi și aici https://alfaomega.tv/stiri .


Totodată, în această emisiune a fost prezentată cartea Stăvilarele cerului - David R. Parson, care poate fi achiziționată în format tipărit accesând linkul următor https://alfaomega.tv/librarie sau în format e-book aici https://alfaomega.tv/librarie/ebooks

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.