Donează     Rugăciune       TV LIVE

3 săptămâni de luptă între Armenia și Azerbaidjan Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Au trecut trei săptămâni de lupte între Armenia și Azerbaidjan, din cauza regiunii disputate Nagorno-Karabah și nu se întrevede încheierea acestora. Ambele părți se învinuiesc pentru izbucnirea ostilităților actuale. Deși s-a stabilit un armistițiu, sute de oameni au fost uciși și mult mai mulți au fost strămutați, iar grupurile umanitare internaționale avertizau că situația este o criză umanitară majoră.

Emisiunea „Jerusalem DateLine” 350 este difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV