Timp pentru decizii Calea, Adevărul și Viața 648

Adaugat la :  24.04.2020

Vorbim despre decizii importante în sezonul sărbatorilor pascale și în timpul epidemiei și izolării, printre care: acordarea de timp pentru familie și educația copiiilor, analiza priorităților, a timpului de rugăciune și slujire. Dar cea mai importantă decizie e cea de a Îl urma pe Hristos, care mântuie și vindecă.

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.