Septembrie 2021: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 10.18

Adaugat la :  31.08.2021

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

Intră pe noul site al Rețelei de Rugăciune pentru România pentru resurse, noutăți și zidire spirituală: https://reteauaderugaciune.ro/

SĂ VENIM ÎNAINTEA TRONULUI DE DREPTATE AL TATĂLUI, în calitate de copii ai Lui, în Numele Domnului Isus Hristos, să ne smerim inimile și să cerem îndurare pentru noi și țara noastră. (2 Cronici 7:14). Să ne pocăim pentru:

• Venim cu smerenie înaintea Tatălui Ceresc și ne cerem iertare, în Numele și prin jertfa lui Isus Hristos, pentru că noi și părinții noștri am păcătuit. Declarăm că vrem să ne întoarcem de la căile noastre rele, de la păcatele noastre, că vrem să ne întoarcem la Dumnezeu și de El să ascultăm!

• Declarăm că Isus Hristos este Domnul României, Mântuitorul și Izbăvitorul nostru.

• Declarăm că Isus Hristos este Calea, Adevărul și Viața și nimeni nu vine la Tatăl decât prin El.

• Declarăm România închinată Domnului Isus Hristos, singurul Nume prin care este mântuire. Ne învoim cu cerul și ne rugăm: „Tată, vie Împărăția Ta, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ” - în România acestor vremuri.

• MULȚUMIM din inimă, Doamne, pentru țara noastră și pentru libertatea dată. MULȚUMIM că până aici ai fost cu noi și declarăm că nu vrem să mergem mai departe fără Tine! MULȚUMIM că ești bun și plin de îndurare cu poporul român și cu România!

• VINO, DOAMNE ISUSE în ROMÂNIA, ca Domn și Mântuitor al neamului românesc! SĂ NE RUGĂM FIERBINTE CA DUMNEZEU SĂ VINĂ DEGRABĂ ÎN AJUTOR! (Psalmul 12). Doamne, ajută-ne!!

Vă invit să continuăm perioada de rugăciune începută în data de 01 august.

1 AUGUST — 19 SEPTEMBRIE 2021

7 săptămâni de post și rugăciune

pentru România și pentru Biserica Domnului din țara noastră

ÎN FIECARE ZI - SEARA (ora 21) ȘI DIMINEAȚA (ora 6) - jertfa de seară și de dimineață, să ne rugăm în UNITATE

În fiecare zi de VINERI - zi de POST pentru România!

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.