Puterea Rugăciunii 9.11, cu Lidia Mihăilescu (partea a 2-a)

Adaugat la :  8.05.2020

În cadrul emisiunii anterioare, invitata Lidia Mihăilescu ne-a transmis revelația pe care a primit-o de la Dumnezeu cu privire la pandemie. Conform acesteia, pandemia este un atac demonic îngăduit de Dumnezeu și care prefigurează venirea Antihristului. Ridicarea lui, însă, nu va avea loc imediat. Astăzi aflăm că rugăciunile noastre nu trebuie să aibă drept unic scop oprirea efectelor COVID-19, ci corectarea unor măsuri greșite adoptate de către autorități.

Să nu uităm, Biserica este menită să fie o binecuvântare pentru națiunile lumii. Așadar, să ne unim în rugăciune, mijlocind pentru îndeplinirea voii Domnului. Să ne amintim de Coreea de Nord: în prezent, situația este deosebit de complicată. Dumnezeu să aducă libertate în țara în care regimul e mult mai opresiv decât au fost comuniștii la noi.

Îl rugăm pentru Dumnezeu să ridice România. „Domnul este bun, și în veac ține îndurarea Lui”.

Edițiile anterioare, precum și alte resurse, vă stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.