Punctele de rugăciune ale lunii martie 2022 | Puterea rugăciunii 11.7

Adaugat la :  10.03.2022

Pentru că este o perioadă atât de critică acum, vă chemăm la o viață de post, de rugăciune și de acțiune.

Să ne rugăm neîncetat pentru PACEA și PROTECȚIA țării și a populației României!

Fiecare suntem chemați să ne smerim, să postim și să ne rugăm. Domnul Isus spune: “ci voi CÂND vă rugați...CÂND postiți..” (Matei 6:5,16) Rugăciunea, postul sunt parte din trăirea noastă creștină, nu sunt opționale, ci sunt un mandat, o chemare de la Domnul, sunt arme ale luminii (Romani 13: 12; 2 Corinteni 10:4).

Este o chemare de a lupta corporativ, de a ne uni în rugăciune și post. Mai mult ca până acum este importantă unitatea noastră, a celor înrolați în această lucrare de rugăciune și mijlocire.

Am pășit într-o nouă eră. Suntem tot mai aproape de A Doua Venire a Domnului!

Cuvântul Domnului din Ezechiel 38-39 este pe cale să se împlinească. Lucrurile s-au declanșat DEODATĂ - cum nu ne-am gândit și nu ne-am așteptat. Războiul a fost declanșat, dincolo de orice logică umană. În Ucraina pacea țării a dispărut brusc, într-o zi!

Domnul ne-a tot avertizat despre aceste schimbări dramatice, și ne-a chemat să ne lipim de El (Ieremia 15:19).

Doar prin El și puterea tăriei Lui vom avea PACE în INIMILE NOASTRE.

Doar prin puterea și îndurarea Lui vom avea PACE în ȚARA NOASTRĂ!

De acum, trebuie să fim pregătiți pentru situații deosebite, care vor veni brusc! Să fim gata, să ne pregătim!

Să fim tot timpul conștienți că DOMNUL este ÎN CONTROLUL istoriei. Să nu ne lăsăm copleșiți de vești rele, și mai ales de FRICĂ, ci să stăm tari în Domnul, în Cuvânt în relație strânsă cu Domnul, prin Duhul Sfânt și rugăciune. Să ascultăm de EL în orice vreme! Să veghem la pacea inimilor noastre și să nu ne lăsăm tulburați (Psalmul 27).

Să trăim după Cuvânt - în smerenie, neprihănire, integritate, în iertare și pace între noi, prețuind și mulțumind Domnului pentru că suntem atât de binecuvântați. Să fim grabnici în a-L mărturisi pe Domnul prin cuvintele și faptele noastre. Să acționăm ca oameni plini de dragostea lui Dumnezeu.

Să-i iertam pe cei care ne-au rănit, să fim cu inimi și mâini curate înaintea Lui (Psalmul 15).

Și să lucrăm cât este zi! Să ne schimbăm prioritățile din viețile noastre după călăuzirea Domnului.

Să prețuim timpul și libertatea pe care le avem, și să lucrăm pentru Împărăția Domnului.

Continuăm să ne rugăm pentru UCRAINA, pentru:

- mila și îndurarea lui Dumnezeu peste ei

- ajutorul Domnului și a îngerilor Lui

- oprirea razboiului. Să ne rugăm ca să nu fie lovituri nucleare

- creștinii din Ucraina: ca Domnul să-i întărească, să fie păziți de El și să vestească Evanghelia cu mare putere; Domnul să-i folosească pentru mântuirea multora

- populația Ucrainei: să se întoarcă la Domnul

o Ne rugăm pentru siguranța lor, pentru resurse de viață, pentru protecție supranaturală peste locuitorii Ucrainei.

- oprirea pierderilor de vieți omenești

- tărie în a-și apăra identitatea lor națională, pentru împlinirea destinului lor ca națiune după planul lui Dumnezeu.

- curaj, înțelepciune, pentru capacitatea de a rezista fizic, emoțional și mai ales spiritual la presiunile uriașe care sunt peste ei.

- eliberare de frică, pentru determinare și înțelepciune;

- evreii din Ucraina - să fie determinați să se întoarcă în Israel, conform Scripturii.

- confuzie în tabăra întunericului, ca planurile de agresiune să fie fără eficiență, fără impact, să eșueze. Să ne rugăm pentru Rusia și președintele Putin, ca strategiile lor de expansiune să fie limitate.

o Să ne rugăm pentru timpul și direcția Domnului în aceste desfășurări de forțe în vremurile din urmă.

- strategiile NATO și ale Europei în această confruntare cu Rusia; să fie înțelepciune de la Domnul în decizii, în discuții, ca pacea poporului ucrainean să fie deasupra intereselor economice. Să ne rugăm intens pentru oamenii care iau decizii (de ambele părți), ca Duhul Domnului să-i copleșească, iar influențele întunericului să nu aibă acces, ci sfatul Domnului să coboare în inimile și mințile lor.

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

#puncterugăciune #rugaciune #alfaomegatv #reteauaderugaciune #romania #ucraina #biserica