Punctele de rugăciune ale lunii mai 2021 Puterea rugăciunii 10.8

Adaugat la :  30.04.2021

Vă chem să continuăm SĂ NE RUGĂM, până la VENIREA DOMNULUI: În fiecare seară la ora 22,

pentru TREZIRE SPIRITUALĂ și TRANSFORMAREA ROMÂNIEI, pentru PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI ROMÂNIEI

pentru alinierea României și a Bisericii Domnului la VOIA lui Dumnezeu pentru noi,

cu POST în fiecare VINERI pentru România și Biserica Domnului din țara noastră!

1. Pentru Biserica Domnului din România:

Hristos e viu in vecii vecilor. El a murit si a inviat, iar noi celebram jerfa supremă a Domnului Isus, moartea Lui pe cruce pentru mântuirea noastră și învierea Lui în aceste prime zile ale lunii. Să ne rugăm pentru REVELAȚIA profundă a semnificației JERTFEI DOMNULUI ISUS HRISTOS.

Luna MAI- O LUNĂ DE ÎNTOARCERE LA DOMNUL, LA TATĂL NOSTRU PREAIUBIT. Revelația identității de copii ai Domnului, care nu suntem singuri.

Mulți creștini NU au TAȚI SPIRITUALI. S-au separat de tații spirituali, considerându-i depășiți, bazându-se pe tehnologie și cunoaștere superficială a Scripturii. Să ne rugăm pentru restaurarea relațiilor între fii și tați spirituali, pentru conectarea între generații. Să ne rugăm pentru onorarea părinților spirituali.

Să cerem acum, între Paști și Rusalii, o vreme de sfințire, de botez cu foc, de revărsare a Duhului Sfânt, a puterii Lui de a ne transforma, de a ne elibera, de a ne alinia cu inima Lui, cu Voia Lui pentru noi.

Restaurarea BUCURIEI în Domnul și PĂCII lui Isus Hristos în inimile și în mințile poporului Domnului, o îndrăzneală deosebită, un duh alert, vigilenți, pregătiți în duhurile noastre – continuu - prin Cuvânt, rugăciune, POST (Matei 6:17-18; Isaia 58). Să cerem PACEA LUI, care este o ARMĂ în lupta noastră și restaurarea BUCURIEI - ca să putem birui!

Creșterea credinței, a încrederii în Domnul. Ruperea lanțurilor fricii, confuziei și a descurajării de peste poporul Domnului;

Să continuăm să ne rugăm pentru CURĂȚIRE- în familiile noastre, în țara noastră. INTEGRITATE, LOIALITATE în trăire, fără compromisuri, fără corupție, în credincioșie și credință față de Domnul și în relații. Să legăm duhul trădării din Biserică!

Să ne rugăm pentru creștini RADICALI pentru Isus, care să trăiască o viață de curăție, de dedicare pentru Domnul, care să nu se mai teamă în a-L mărturisi pe Isus oricui, oriunde, oricând, fără să se uite la fața omului.

Să ne rugăm pentru lucrători le secerișul cel mare; bătălia pentru secerișul de suflete este uriașă.

Ne rugăm pentru TREZIREA Bisericii, pentru ieșirea din amorțeală, pentru ca Biserica să fie vie, dinamică, cu oameni care să vestească Evanghelia, venirea Domnului. Să ne rugăm ca Biserica să evanghelizeze, să ucenicizeze și să echipeze poporul.

Să ne rugăm pentru DISCERNĂMÂNT spiritual, pentru ÎNȚELEGEREA VREMURILOR pentru toți creștinii, conform Scripturii. Să ne rugăm pentru ACCELERARE în echipare și slujire pentru creștini, pentru echiparea creștinilor pentru confruntări spirituale, care să lucreze cu putere și înțelepciune în extinderea ACCELERATĂ a Împărăției lui Dumnezeu. Strategii noi în aceste vremuri noi pentru a câștiga cât mai mulți oameni pentru Hristos și pentru echiparea credincioșilor.

Ne rugăm pentru ÎNTOARCEREA FIILOR RISIPITORI, a celor care au auzit Evanghelia și acum sunt departe de Tatăl. Sunt foarte, foarte mulți în situația aceasta.

Ne rugăm pentru MÂNTUIRE- pentru cei din familiile creștinilor, pentru locuitorii țării, în mod deosebit pentru copiii și tinerii afectați în educație, în relații, de media digitală (internet și rețele de socializare), și pentru cei ce sunt în structuri de conducere și influența în societate.

Să ne rugăm pentru UNITATE prin Duhul Domnului între creștini, pentru păstrarea părtășiei, a relațiilor între copiii Domnului, pentru STRÂNGEREA RÂNDURILOR. Să ne rugăm împotriva fragmentărilor din Biserici, provocate de frică, copiii Domnului să NU SE IZOLEZE, să nu fie însingurați. Ne rugăm pentru intensificarea vieții de rugăciune, pentru EXTINDEREA RUGĂCIUNII în grupuri, corporative.

AUZIREA și ASCULTAREA DE DUHUL DOMNULUI. Să ne rugăm pentru o ungere a revelației, pentru ochi deschiși, pentru înțelepciune de sus, pentru claritate, pentru CURAJ în situații dificile, pentru o viață de post și RUGĂCIUNI inspirate de Duhul Sfânt.

Ne rugăm pentru PERSEVERENȚĂ, răbdare în încercări, (tărie, rezistență sub presiuni) pentru poporul Domnului. Domnul ne cheamă să rămânem TARI în CREDINȚĂ prin cunoașterea LUI, în vreme de încercare (Daniel 11:32)

Intră aici dacă vrei să vezi edițiile anterioare ale emisiunii „Puterea rugăciunii”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Mai mult conținut cu tematici spirituale:

- Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

- Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- Site: https://prayernet.ro

#rugăciune #România #biserică #Biblia #alfaomegatv #punctelederugaciune

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.