Punctele de rugăciune ale lunii iunie 2021 | Puterea rugăciunii 10.10

Adaugat la :  28.05.2021

Domnul ne întreabă UNDE SUNTEM într-o vreme ca aceasta? Unde este inima noastră? Să ne rugăm pentru ALINIEREA inimilor noastre, ale vieților noastre cu Voia Lui pentru noi - într-o vreme ca aceasta, pentru o vreme ca aceasta.

Ne rugăm:

1.Pentru Biserica Domnului din România:

În această lună celebrăm Cinzecimea, când Domnul Isus ne-a trimis un alt Mângâietor - pe Duhul Sfânt – care este CU noi, este ÎN noi, care ne călăuzește și ne aduce aminte tot ce ne-a învățat Domnul Isus prin Cuvânt!

Vă chemăm să continuăm să ne rugăm până la VENIREA DOMNULUI: în fiecare seară, la ora 22, pentru TREZIRE SPIRITUALĂ și TRANSFORMAREA ROMÂNIEI, pentru PROTECȚIA ȚĂRII ȘI A POPULAȚIEI ROMÂNIEI pentru alinierea României și a Bisericii Domnului la VOIA lui Dumnezeu pentru noi. Să ne unim în POST în fiecare VINERI pentru România și Biserica Domnului din țara noastră!

Ne mai rugăm și pentru:

• TREZIREA noastră, a credincioșilor, pentru aprinderea inimilor noastre în pasiune pentru Domnul, pentru FOCUL DUHULUI SFÂNT ÎN NOI, pentru ridicare în curaj și îndrăzneală în mărturisirea Domnului Isus Hristos, pentru viață plină de putere în rugăciune, în mărturisire, în trăire, pentru aprinderea dorului după Mirele Ceresc pe care-L așteptăm.

• SFINŢIRE, CURĂŢIRE - în vieţile și familiile creștinilor. INTEGRITATE, LOIALITATE în trăire, fără compromisuri, fără corupție, în credincioșie și credință față de Domnul și în relații.

• TREZIREA Bisericii, ca Biserica să intre în chemarea de a duce Evanghelia Împărăției în toată România, apoi în diaspora și până la marginile pamântului - unde și când Domnul ne trimite. Ne rugăm ca fiecare să vestească Evanghelia, Venirea Domnului, fără teama în a-L marturisi pe Isus oricui, oriunde, oricând. Ne rugăm pentru echiparea creștinilor - pentru trăire și umblare în puterea Duhului Sfânt.

• Folosirea acestei ferestre de libertate în mișcare pentru extinderea ACCELERATĂ a Împărăției - să fim aceia care așteaptă și grăbesc Venirea Domnului! (2 Petru 3:12)

• DISCERNĂMÂNT spiritual, pentru ÎNŢELEGEREA VREMURILOR pentru toți creștinii, conform Scripturii.

• Este o atenționare deosebită legată de vremurile care vin, în care va fi multă tensiune, vor fi vremuri periculoase, dar Domnul ne cheamă să ne pregătim în rugăciune, să nu mergem nicăieri fără trimitere clară de la Domnul. Să ne rugăm pentru creștini, să nu fie afectați de duhuri de amăgire, iar cei care sunt orbiți de amăgire, să fie eliberați și ancorați în Domnul. Să cerem protecția Domnului, a Sângelui Mielului peste familii, peste copii, peste poporul Domnului din România.

Continuăm să ne rugăm pentru:

• Revelatia IDENTITĂȚII noastre în Hristos, de copii ai Domnului, care nu suntem singuri.

• Restaurarea RELAȚIILOR între copii și părinți, atât în domeniul natural cât și în cel spiritual, pentru conectarea între generații. Să ne rugăm pentru onorarea părinților naturali și spirituali. Ne rugăm pentru relaţii restaurate în familii.

• ÎNTOARCEREA FIILOR RISIPITORI, a celor care au auzit Evanghelia și acum sunt departe de Tatăl.

• MÂNTUIRE - pentru cei din familiile creștinilor, în mod deosebit pentru copiii și tinerii afectați de media digitală.

• UNITATE prin Duhul Domnului între creștini, pentru STRÂNGEREA RÂNDURILOR. Ne rugăm împotriva fragmentărilor din Biserici, provocate de frică, creștinii să NU SE IZOLEZE. Ne rugăm pentru intensificarea și EXTINDEREA RUGĂCIUNII personale și corporative.

• PACEA lui Isus Hristos în inimile și în mințile poporului Domnului, un duh alert, vigilenți, pregătiți continuu - prin Cuvânt, rugăciune, POST (Matei 6:17-18; Isaia 58). Să cerem PACEA LUI, care este o ARMă în lupta noastră!

• Creșterea credinței, a încrederii în Domnul. Ruperea lanţurilor fricii, amăgirilor, a confuziei, a descurajării de peste poporul Domnului. PERSEVERENȚĂ, răbdare în încercări (Daniel 11:32).

• AUZIREA și ASCULTAREA DE DUHUL DOMNULUI, o ungere a revelației, ochi spirituali deschiși, înțelepciune de sus, claritate, CURAJ în situații dificile, o viaţă de post și RUGĂCIUNI inspirate de Duhul Sfânt.

• Liderii Biserici - înţelepciune, călăuzire, PROTECŢIE, îndrăzneală, demascarea amăgirilor, strategii noi, creativitate.

• Copiii și tinerii din biserici - antrenarea lor în rugăciune, în cunoaşterea Cuvântului.

Intră aici dacă vrei să vezi edițiile anterioare ale emisiunii „Puterea rugăciunii”: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Intră aici pentru mai mult conținut cu tematici spirituale:

Facebook: https://www.facebook.com/reteauaderugaciunepentruromania/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://prayernet.ro

#rugăciune #România #biserică #Biblia #alfaomegatv

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.