Punctele de rugăciune ale lunii ianuarie 2022 | Puterea rugăciunii 11.1

Adaugat la :  8.01.2022

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

La acest nou început, fie binecuvântarea Domnului peste fiecare care a ales să stea în spărtură pentru România. Domnul să răsplătească fiecăruia această slujire și să ne rugăm pentru extinderea Rețelei de Rugăciune pentru România. Fără Domnul, fără rugăciunile fierbinți ale sfinților pentru România, destinul națiunii noastre ar fi diferit. Rugăciunea fiecăruia dintre noi contează! În acest an, vrem să ne rugăm pentru multiplicare exponențială a acestei Rețele de Rugăciune.

Anul în care am intrat este un an de mari confruntări în plan spiritual, un an de turbulențe deosebite în toate zonele societății, cu schimbări bruște și situații neobișnuite, care apar deodată. E importantă starea noastră de vigilență și mai ales, e importantă PACEA noastră, care va fi o armă puternică în confruntările viitoare. În acest an vrem să ne rugăm pentru lucrurile cele mai bune, dar să fim pregătiți și pentru situații grele.

Vor fi în continuare cerneri, scuturări, provocări, teste, dar și mari victorii în ceea ce privește avansarea Împărăției și secerișul Domnului. Este un an de accelerare, de supranatural, de umblare prin credință. Este un an în care relația strânsă cu Domnul ne va da claritate și putere în vâltoarea evenimentelor care vor fi. Domnul promite celor ce sunt ai Lui favoare și protecție, chiar dacă vor fi evenimente dificile.Cheia este în a fi lipiți tare de El (Ieremia 15:19).

Versetul pentru noi pentru acest an este Daniel 11:32 – „Dar aceia din popor, care vor cunoaște pe Dumnezeul lor, vor rămânea tari și vor face mari isprăvi.”

Mai mult ca până acum este importantă UNITATEA noastră, a celor înrolați în această lucrare de rugăciune și mijlocire. Este o chemare de a lupta corporativ, de a ne uni în rugăciune și post. Pentru aceasta, dincolo de zilele de post pe care le ia fiecare după cum este călăuzit, vă îndemnăm să ne UNIM în fiecare zi de VINERI în POST, pentru România și Biserică.

De asemenea, zilnic, vă încurajăm să vă rugați ȘI pentru România, atunci când vă aveți timpul de rugăciune. În mod specific, ne dorim să avem un timp de rugăciune în unitate în fiecare seară la ora 22:00,pentru cei care pot.

În afară de aceste moduri de a vă implica, mai este și posibilitatea de a lua O ZI de POST pe LUNĂ, doar cu apă.

Există lanțul de POST pentru România, în care persoanele implicate deja intră în ziua de post începând cu ora 18:00 din seara precedentă și încheie postul la ora 19:00 a zilei alese (de exemplu, dacă alegeți să postiți în data de 21 a fiecărei luni, veți intra în post în data de 20 seara de la ora 18:00, și veți încheia postul în data de 21, la ora 19:00. Este o oră în plus, pentru a se asigura continuitatea acestui lanț de post). Cei care doriți să intrați și în acest lanț de post, vă rugăm să ne contactați.

Motivele de rugăciune sunt cele din lista lunii și ce vă mai călăuzește Domnul. Important este să fim focalizați în rugăciune pentru Biserica Domnului din România și pentru România.

Trebuie să strângem rândurile, să ne rugăm în special pentru UNITATE între creștini și pentru voia Domnului pentru România (Ioan 17:21-24).

În această primă lună a anului, declarăm România închinată Domnului Isus Hristos! Ne rugăm: „Tată, vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ”, în viețile noastre și în România, în acest an.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.