Octombrie 2021: punctele de rugăciune | Puterea rugăciunii 10.23

Adaugat la :  4.10.2021

Abonează-te să primești lunar punctele de rugăciune prin e-mail sau poștă: https://reteauaderugaciune.ro/inscriere/

Intră pe noul site al Rețelei de Rugăciune pentru România pentru resurse, noutăți și zidire spirituală: https://reteauaderugaciune.ro/

Viața noastră de post trebuie să se intensifice, nu doar în ziua de vineri. Să luăm perioade de post după modelul postului lui Daniel (de 10 zile, de 21 de zile, de 3 zile), după cum aveți încredințarea fiecare.

• Să fim pregătiți în duhurile noastre – continuu - prin Cuvânt, rugăciune, post. Acest mod de viață nu mai este o opțiune, ci o NECESITATE vitală! Suntem în vreme de RĂZBOI în plan spiritual și trebuie să fim mereu în alertă.

• Esențială este COMUNICAREA - cu Domnul și cu frații. Păstrați părtășia fraților (direct, în grupe mici, prin telefon - dar VORBIȚI, NU VĂ IZOLAȚI). Păstrați o comunicare a vieții, a credinței. Să fim informați, în vederea rugăciunii, dar să nu ne lăsăm prinși de mesajele lumii, care aduc frică și întuneric. Cuvintele noastre, inspirate de Duhul Domnului - sunt pline de putere, de viață. Să VORBIM CU ÎNDRĂZNEALĂ - viață, sănătate, protecție, propășire, mântuire!

• Prin fratele Tom Johnson, Domnul ne-a spus: TOATE lucrurile sunt clătinate, TOATE lucrurile în care ne-am pus încrederea - atât cele din biserică cât și cele din lume - SUNT CLĂTINATE , este ÎNCEPUTUL DURERILOR. Și dacă nu sunt puternice în DOMNUL se vor frânge. Noi trebuie să vedem lucrurile care trebuie întărite acum în viața noastră, pentru că este abia începutul provocărilor. Dacă ești TARE acum, la început, și RĂMÂI TARE până la sfârșit, ești o MĂRTURIE a ceea ce face Dumnezeu prin tine. Să ne întărim în Domnul și în puterea tăriei Lui!

• Sunt tot mai dese atenționările că DOMNUL ISUS VA VENI FOARTE, FOARTE CURÂND, mai repede decât ne imaginăm. Domnul ne avertizează să fim pregătiți oricând pentru Venirea Lui! Să ne pocăim, să ne punem viețile în rânduială, cu Domnul și cu oamenii, să fim vigilenți și să ducem Evanghelia la oamenii nemântuiți.

• SUNT TOT MAI MULTE ALERTE PRIN OAMENI AI RUGĂCIUNII LEGATE DE ADVERSITĂȚI ÎN CREȘTERE, DE RESTRÂNGEREA DRASTICĂ A LIBERTĂȚILOR - DE RIDICARE A ÎNTUNERICULUI ÎMPOTRIVA COPIILOR, DE PREGĂTIREA UNOR LEGI DURE.

1. BISERICA DOMNULUI DIN ROMÂNIA.

SĂ VENIM ÎNAINTEA TRONULUI DE DREPTATE AL TATĂLUI, ca și copii ai Lui, în Numele Domnului Isus Hristos, să ne smerim inimile (2 Cronici 7:14) și să cerem îndurare pentru noi și țara noastră, dupa modelul rugăciunii lui Daniel 9:4-19.

• Să-L chemăm pe Domnul Isus Hristos ca Izbăvitor al României. Să punem Numele Lui peste România și locuitorii ei. Tată, vie Împărăția TA, facă-se Voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în viețile noastre și în România în aceste vremuri.

• revărsarea Duhului Sfânt peste noi și țara noastră – manifestarea cu putere a prezenței lui Dumnezeu, ca mulți să vină la mântuire și Biserica Domnului să slujească în puterea Duhului Sfânt, ca în Faptele apostolilor.

• APROPIERE DE DOMNUL - să ne lipim INIMILE DE DOMNUL, o stare de veghere în vederea POCĂINȚEI - SĂ NU NE LĂSĂM ÎNTINAȚI DE NIMIC. DRAGOSTE și DOR DE DUMNEZEU în inimile credincioșilor, FRICĂ DE DOMNUL.

• Să cerem UN DUH DE POCĂINȚĂ reală în viețile creștinilor din țara noastră. Ne rugăm împotriva autoneprihănirii, a apatiei, a lipsei de veghere; să ne rugăm pentru DISCERNĂMÂNT, pentru o stare de trăire intensă a vieții de credință.

• AUZIREA VOCII DUHULUI SFÂNT, CĂLĂUZIRE PRECISĂ PENTRU COPIII DOMNULUI

• Ne ridicăm ÎMPOTRIVA FRICII, A CONFUZIEI, A DEZNĂDEJDII, A DUHURILOR DE AMĂGIRE, A LIPSEI DE SPERANȚĂ CARE A AFECTAT PE FOARTE MULȚI. Să cerem UN DUH DE CURAJ, DE CHIBZUINȚĂ să vină în inimile creștinilor, revelația că sunt COPIII LUI DUMNEZEU, iubiți de Tatăl Ceresec, care Își ocrotește copiii - familia LUI (PS 91). Să declarăm, în NUMELE LUI ISUS, că NU NE TEMEM!

• Pentru creșterea CREDINȚEI, pentru întărire în duhurile noastre prin CUVÂNT, RUGĂCIUNE, POST.

• CREDINCIOȘIE și CREDINȚĂ față de Domnul și în relații (în familii și Biserica lui Hristos). LOIALITATE în relații, statornicie, păstrarea legămintelor, a promisiunilor, a angajamentelor făcute față de DOMNUL și față de oameni. Să legăm spiritul trădării, ca frații să nu se trădeze. Să legăm puterea întunericului care lucrează prin pârâșul fraților.

• SFINȚIREA INIMILOR și VORBIRII noastre, trăirea zilnică a creștinilor după Voia lui Dumnezeu și în acord cu Scriptura, desprinderea inimilor de valorile lumii acesteia. (Luca 21:34)

• DESLIPIREA INIMILOR DE BOGĂȚIILE LUMII, de posesiunile materiale. Întoarcerea inimilor creștinilor spre cei lipsiți, cu COMPASIUNE, cu dragostea lui Dumnezeu.

• UNITATE între CREȘTINI, STRÂNGEREA RÂNDURILOR între TOATE confesiunile creștine, viața de umblare prin credință

• PERSEVERENȚĂ, RĂBDARE în încercări (anduranță) pentru poporul Domnului.

• MÂNTUIREA COPIILOR, PROTECȚIA LOR. Cerem binecuvântarea Domnului peste copii și tineri în noul an școlar.